Bem kaçıncı oldum bilmiyorum akşam sonuçlara bakarız....
benim için çok zor bir parkurdu teknik olması ve çok kaygan olması beni yavaşlattı kuru çıkışlarda geçtiğim adamlar inişlerde beni yakaladı düşünün artıkın....neyse eğlenmek için gitmiştik zaten ama ben yusuf yusuf etmekten doğru dürüst çeviremedim....
arazi olayı bana göre değil en azından teknik ve ağır zeminler...
tüm yarışan arkadaşlara tebrikler
şöyle bi hayal ettim
50 yaş ve üstü dağ bisiklet yarışları....
birinciye 200 milyar
ikinciye 150 milyar
üçüncüye 100 milyar
o vakit 50.000 yuroyu bozdurarak içinden 16.000 ytl sini scale limitede yatırarak bu üç dereceye girmek için yarış parkurunda önceden provalar yaparak bu büyük ödüllerinden birini kapmaya çalışırdım ...
evet 16.000 ytl ye karşılık karım, kazanırsam 100 milyar yada diğer ödüller olurdu ne yapıp edip bu ödüllerden birini kapmaya çalışırdım tabi her sene kemikleşmiş böyle bi yarışı düzenleyecek sponsör olmasıda gerekecek acep varmı böyle bi sponsör.....
vardır
ama biraz(link)
türkiyede sponsörlük
ı ıh
düşünsenize
eurosportta adam 3 saat boyunca markasını 1 milyar insana izletiyor (tour de france" kaçan grup)
değeri ne olur
Bugün ÜDS sınavım vardı. O nedenle izleyici olarak ta gelemedim. Bu arada rahatsız olduğunu öğrendiğim Can Abi'me geçmiş olsun dileklerimi sunar, kategorisinde yarışı 8. bitiren Aytekin (Hasip) Abi'yi tebrik ederim.
Cem ciğim teşekkür ederim...
mtb disiplininde hiç bir şekilde iddiam yok benim tarzım yol bisikletinde sert tırmanışlar olmayan uzun mesafeli etaplar mtb yarışlarında özellikle teknik gerektiren ağır zeminlerde maalesef başarılı olamam çünkü teknik kabiliyetim çok düşük 110+13( bisiklet) kiloluk bir ağırlığı o çamurda hareket ettirmek bile çok kolay değil herkesten daha fazla güce ihtiyacınız oluyor ve tabiki nabız buna paralel olarak çok yükseklerde seyrediyor zaten geçtiğimiz yıl sakatlıklarla geçti hala istediğim düzeyde değilim bundan sonra umarım bi aksilik olmaz ve birazda kilo verebilirsem çok daha iyi olacak ama mtb yarışları benim için çok zoorr...