Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Onur Berberci

eyvallah onur.

ben de sorarım diyeceğim ama bazen yemek yemeyi bile unutabiliyorum işe dalınca.

Scudo
değerli arkadaşlar sizleri sevgi ve saygı ile selamlamak halinizi hatrınızı sormak benim için resmi bir görev olmakla birlikte bazı konularda cevap hakkımı bazı konulardada fikir beyan etmemi gerektiren yazılarla karşı karşıyım burada!!!!!!!!!!

1. O adamların yaptıklarını yaparız dedik olmadı , bizim neyimiz eksik dendi yine olmadı!!!!!!! bazen saçma sapan konuşabildiğimi biliyorum kaldı ki aldığım bir karara göre en son yasaklanama ( 1 hafta ) bazı arkadaşlarımız bunu az buldu:):):):):) yok 1 ay olsun yok ömür boyu olsun dediler....
bende artıkın bu portalda bildiim doğruluğu otoritelerle kanıtlanmış bilgileri ya paylaşmayacağım yada kendime göre yorumlayıp ( gır gıra vurarak ) öyle paylaşacağım yani Türkçesi bundan sonra makara kukara bana aldırmayın...
zaten ciddi takıldığımızdada kimse aldırmıyordu ne gerenk var ki uğraşmaya...
sıkma canını üzme patlıcanını hesabı...:):):):):):)
burada gırıgrı ve yine gırgır....:):):):):):)
bakın dalganıza dalganız büyüsün...:):):):):)

bu arada şu katlanan bisikletler benimde kafama yatıyor aslında bütün istanbuldaki her toplu taşımaya bunla binebilebilinir hemde ikinci jeton v.s kullanmadan + Dahon da yol bisikleti gidonlusuda var fuarda gördüm renkleride süperdi + aynakol 55 T ruble sanırım 12 veya 13 ten başlıyo ayrıca ben bir dahon kullandım yani 30km/h ile sanırım bir kaç saat rahatlıkla çevirebilirim...rampalarda nolur bilmem bunu test etmek gerekir...
bir kaç şekildeki performansını denemek lazım...eğer testleri başarı ile geçerse bence kesinlikle bisiklet sevdalılarının elinde olması bir bisiklet...
bir diğer konuda şu dahon btwin fiyat/performans karşılaştırılmasının çok iyi yapılması gerektiğine inanıyorum bilinen özellikler karşılaştırılmasları dışında bu bsikletler katlanır olduğu için katlanan yerlerindeki kaliteyede dikkat edilmeli
aralarında ne kadar fark olabilir ki eğer bu fark iki aynı kaliteyi sunarsa ok ama ucuz olan orta ve uzun vadede daha pahalıya gelme yada ihtiyaçları karşılamama riski olursa bence ucuza hiç girilmemeli...
birde şunu diyecektim ..
hazır havalar bozukken bir Çarşamba veya Cuma akşamı turunu Dekatlona yapalım derim hem bir birimizi görmiş oluruz hemde ürünler üzerinde canlı canlı tartışırız istişare yaparız yanii yada istişare yatarız hangisini görürsek onu alırız..:):):):):)
eş seçme gibi yani ama ben belki eşimi bu yöntemle seçebilirim ama bisikletimi asla!!!!!
ona dokunmam lazım hissetmem lazım varlığının varlığıma hamd olması lazım...v.s..

Not:Dekatlon buluşması haftanın her hangi bir günü olabilir mesela bu akşamdan başlayarak yarın öbürgün v.s aypg nin yeme içme zaafinida göz önünde bulundurursak önerim ikea nın lokantasında isveç köftesi sınırsız soft içki ve sıcak içeceklerle....

hiç bişey yapamazsak Ermanın orada çay kahve içeriz......:):):):):)

evvet işte bu
perşembe ben varım
19:00da tekzen de buluşmak üzere

*Dekatlon buluşması
*ikea lokantasında isveç köftesi
*Ermanın çayı
hamdi raif gökhan o yolu tepmişlerdi
gökmenimin ayakları karıncalanmaya başlamıştı

Hasip seni seviyorum

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/fb/Yes_check.svg/600px-Yes_check.svg.png

katılabilecekler adını belirtsin
(Çarşamba ben katılamıyorum ama lütfen siz bozmayın)

@can ayan

süpeeerrrr........
cesaret , kararlılık,aşk,para,güç,şevhet,iktidar,ihtiras,........:):):):):):):):):)

Tüm Avrupa Yakası Pedal Grubu üyelerine iyi günler.Vaktim olmadığı için bisiklete binemiyorum yaklaşık 2 aydır çok üzücü bir durum benim için.Öncelikle bisikletimi baştan aşağıya temizletmem gerekiyor.Acaba Bakırköy civarlarında nerelerde yaptırabilirim bunu sayın AYPG üyeleri ?

• Beğen
Tepkiler: can ayan
@mustafa akman
Beni sevmiyinmi bizi sevmiyinmi
Perşembe bende varım çok özledim pedal basmayı.
Bu akşam gelemem heralde hem vakit geç oluyor,hem katılımcı pek olmuyor bide üstüne soğuk oluyor tadım kaçıyor.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@Emre Nalbantoğlu

temizletmek ?

yıkamak falan mı? yoksa bakımı anlamında bir temizlik mi?

yıkamaksa otomobil yıkayan yerlerde halledilebilir herhalde.
bakım için benim bildiğim metin bisiklet var.

• Beğen
Tepkiler: Hato
@can ayan

Her ikiside.Bakımı metin bisiklete yaptırmayı düşünüyorum bir de bisikletim şuan gereğinden fazla çamurlu.Benim temizleyebileceğim bir ortamım ve fazla vaktim olmadığı için bir yere temizlenmek üzere bırakmak istiyorum.Böyle yerler varmıdır Bakırköy civarlarında ?
Araba yıkayan yerlere de bir bakıcam.

• Beğen
Tepkiler: can ayan
@Emre Nalbantoğlu

benim bildiğim bisiklet temizleyen bir yer yok.
araba yıkayan yerlere bırakırsanız bile başında durun.
oradakilerin insafına bırakmayın bisikletinizi.

• Beğen
Tepkiler: Hato
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri