bu arada şu katlanan bisikletler benimde kafama yatıyor aslında bütün istanbuldaki her toplu taşımaya bunla binebilebilinir hemde ikinci jeton v.s kullanmadan + Dahon da yol bisikleti gidonlusuda var fuarda gördüm renkleride süperdi + aynakol 55 T ruble sanırım 12 veya 13 ten başlıyo ayrıca ben bir dahon kullandım yani 30km/h ile sanırım bir kaç saat rahatlıkla çevirebilirim...rampalarda nolur bilmem bunu test etmek gerekir...
bir kaç şekildeki performansını denemek lazım...eğer testleri başarı ile geçerse bence kesinlikle bisiklet sevdalılarının elinde olması bir bisiklet...
bir diğer konuda şu dahon btwin fiyat/performans karşılaştırılmasının çok iyi yapılması gerektiğine inanıyorum bilinen özellikler karşılaştırılmasları dışında bu bsikletler katlanır olduğu için katlanan yerlerindeki kaliteyede dikkat edilmeli
aralarında ne kadar fark olabilir ki eğer bu fark iki aynı kaliteyi sunarsa ok ama ucuz olan orta ve uzun vadede daha pahalıya gelme yada ihtiyaçları karşılamama riski olursa bence ucuza hiç girilmemeli...
birde şunu diyecektim ..
hazır havalar bozukken bir Çarşamba veya Cuma akşamı turunu Dekatlona yapalım derim hem bir birimizi görmiş oluruz hemde ürünler üzerinde canlı canlı tartışırız istişare yaparız yanii yada istişare yatarız hangisini görürsek onu alırız..

eş seçme gibi yani ama ben belki eşimi bu yöntemle seçebilirim ama bisikletimi asla!!!!!
ona dokunmam lazım hissetmem lazım varlığının varlığıma hamd olması lazım...v.s..
Not

ekatlon buluşması haftanın her hangi bir günü olabilir mesela bu akşamdan başlayarak yarın öbürgün v.s aypg nin yeme içme zaafinida göz önünde bulundurursak önerim ikea nın lokantasında isveç köftesi sınırsız soft içki ve sıcak içeceklerle....
hiç bişey yapamazsak Ermanın orada çay kahve içeriz......