Maraton koşarken nasıl bırakmak aklımızdan bile geçmiyorsa, burada da bırak bırakmayı, şimdiden sonra kendi sınırlarını nasıl daha iyiyiye öteleyeceğini düşünmelisin. Acı yok Mustafa Abi, acı yok. Bitirdiğinde o zor dönemeci nasıl geçtiğini anlatacaksın bize. :in:
inanın yeterli vaktim bide bisikletime bakım yaptırabilsem hiç düşünmem katılırdım yarışa ormanı özledim beee yaza kadar bisiklet binmezsem tam 2 yıl olacak pedalsız koskoca 2 yıl
arkadaşlar biz ermanla spora kayıt olduk,yer incirlide ,perfetto spor ,sauna ,fin hamamı herşey mevcut,boşta olan arkadaşları bekleriz,oldukça güzel bir yer.bisiklete çıkamadığımız akşamlarda salon sporu yapacağız.imkanı olan katılırsa seviniriz.
Süleyman abi kızlarla plates yapıp formda kalıyor. Şu topla yapılan abuk spor ,Süleyman abi bizi bozar. Biz nohut pilavı çift ayranla,kokereci bol acılı yeriz.Bize ters.
@RAİF KORKMAZ
150 TL Aylık en az 3 aylık kayıt yaptırıyorsun.Hocalar eşliğinde sporda yapıyorsun.
Tam yeri incirli ömür total'ın karşısı(bakırköy tarafı)
Evet arkadaşlar üzülerek söylemek durumundayım ama bisikletimi satmaya karar verdim. ya satıcam yada laptopla filan takas yapıcam avrupa yakasından almak isteyen varsa görüşelim birkaç güne takas yada ikinci el bölümünde yayınlayacam