Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Maraton koşarken nasıl bırakmak aklımızdan bile geçmiyorsa, burada da bırak bırakmayı, şimdiden sonra kendi sınırlarını nasıl daha iyiyiye öteleyeceğini düşünmelisin. Acı yok Mustafa Abi, acı yok. Bitirdiğinde o zor dönemeci nasıl geçtiğini anlatacaksın bize. :in:

Scudo
@mustafa akman

ben de yarışa katılıyorum.
kardeş kardeş giyeriz formamızı.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
inanın yeterli vaktim bide bisikletime bakım yaptırabilsem hiç düşünmem katılırdım yarışa ormanı özledim beee yaza kadar bisiklet binmezsem tam 2 yıl olacak pedalsız koskoca 2 yıl

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
@çağatay_çankaya

göbek ne durumda
şu an sporu bıraksam 10 kilo alırım
günde 4.000.000 kalori alıyorum (doğru duydunuz)

akşam ne yapacağız

liste ve mesaj benden olsun
(link)
1. Mustafa (eski boruculardandır)
2. Metin (2-3 defa katılmıştı)

• Beğen
Tepkiler: can ayan
arkadaşlar biz ermanla spora kayıt olduk,yer incirlide ,perfetto spor ,sauna ,fin hamamı herşey mevcut,boşta olan arkadaşları bekleriz,oldukça güzel bir yer.bisiklete çıkamadığımız akşamlarda salon sporu yapacağız.imkanı olan katılırsa seviniriz.

@RAİF KORKMAZ
150 TL Aylık en az 3 aylık kayıt yaptırıyorsun.Hocalar eşliğinde sporda yapıyorsun.
Tam yeri incirli ömür total'ın karşısı(bakırköy tarafı)

Mangalı özleyen varmı?
Mangalcı başı Levent;
Odun ve gazete kağıdını,mayonezi ben getiririm.
Ama mangal diyipde balık yemem ona göre.

Evet arkadaşlar üzülerek söylemek durumundayım ama bisikletimi satmaya karar verdim. ya satıcam yada laptopla filan takas yapıcam avrupa yakasından almak isteyen varsa görüşelim birkaç güne takas yada ikinci el bölümünde yayınlayacam

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri