Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı iller-iyi dersler,
yine çarşamba fitbas durumdayızzzzzzzzzz

ermancım şimdiden basketbol listesini hayırlarsan sevinirimmmmmmmmmm

Scudo
Bugün 10 Kasım
ATA'mızı saygı,sevgi,minnet ve özlemle anıyorum...
http://img580.imageshack.us/img580/5656/10kasim.jpg

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Çarşamba pass
Evde PS3 sport champions Frizbi atışları okçuluk ve bilimum spor faliyetleri :D
Cumaya manal akarımız var. Kekler ve çaylar hazırlanıcak..

Erdal Jordan bileğini sakatlamış bomba gibi şişirmiş. araba bile süremiyordu son durum nedir bilmiyorum. Pazardan beri görmedim.

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
Merhaba dostlar.

Dünkü halı saha maçında göğsüme çok sert bir şut yedim. Adete kurşun yedim sol yanımdan yani. Şimdi, kürek kemiğimden vuran bir ağrı var ve göğsümün sol yanına bastırdığım zaman böyle bıçak sokuyorlar gibi oluyor. Bırakın koşmayı, yürümekte bile zorlanıyorum. Derin nefes alırken de batıyor, hapşırırken fena acı çekiyorum.

Uzun lafın kısası, akşam ben aranızda yokum. Cuma akşamına kadar bir şeyim kalmaz ise tura gelirim.

Görüşmek üzere.

haşim geçmiş olsun dicem ama kelimeyle düzelmez,sen en iyisi bir kaç şişe kap gel :D ben sana masaj yapayım.hiç bir şeyciğin kalmaz.

hem buranın sahilide çok güzel,anlarsın. :boese153:

10 kasım 2010 Çarşamba A.Y.P.G. Basketbol Maçı Listesi

1.erman
2.süleyman
3.ayhan
4.gökhan
5.hamdi
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Haşim Okyay

bu belirtiler kaburga kırığını andırıyor:(
bir akciğer filmi çektir
hoş çektirsen ve kırık saptansa da 4 haftadan önce iyileşmez ya:cool:

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Merhabalar AYPG :)
Öncelikle Haşim abime geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.
Sınavlardan dolayı oluşan pasları gidermek adına(WD-40 işe yaramıyor:sonst1zde ) bu cumartesi(yağış olmaz ise) okuldan bir arkadaşımla Belgrad'da biraz arazi yapmak niyetindeyiz. Gelmek isteyenleri beklerim.
Buluşma 13.11.2010 Cumartesi saat 09.00 Beşiktaş Meydan

@AlperTemircan

Sağol Alper'im. Araziye demek. Özledim yahu çamura bulanmayı. Müsait olsam kaçırmazdım. Neyse, Kaçkar geldi gelecek. ;)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Onur Berberci

Sağol Onur. Yav aynı, batıyor işte abicim. Nasıl olayım.

Kimisi diyor " çok kötü soğuk yemişsin", kimisi diyor " aynısı bende de var, geçer geçer ", kimisi diyor " sür zeytinyağını, sar poşetle, terletsin soğugunu alsın. ", kimisi diyor " sür bengayı, annene söyle tülbenti ısıtsın oraya sar böyle, geçer ", kimisi diyor " kaynımda var, aynı. Böyle çekme yapıyor, eveet. " Yok, bu sonuncusu Cem Yılmaz'dan bir replikti. :)

Akşam saracağım gazeteyi göğsüme, çekeceğim hava almayan yağmurluğumu üstüme, vuracağım pedalın dibine. İyice bir terleyip atacağım kendimi banyoya. Bakalım ne olacak. :)

Geçenlerde babam da halısahada düşmüş. O da aynı senin anlattığın gibiydi nefes alırken zorlanıyordu. hele öksürdüğü ya da hapşurduğu zaman arğıdan yerinde duramıyordu. Üşütmeyle bi alakası olduğunu sanmıyorum sonuçta darbe yemişsin oraya. Babamı götürdük doktora kırık falan çıkmadı ama sen yine bi kaburga filmi çektir istersen. hoş eğer kırılmışsa kaburga, film çektirsen de bişey ifade etmeyecek kaburgada böyle işte nereye denk gelip kaynarsa oraya. ama en azında için rahat eder.

@Onur Berberci

Ya abicim, klasik Türk psikolojisi. Doktora gitmekten çekiniriz ya hep. Şimdi gideceğim, tırsıyorum binbir türlü şey çıkartacak bana. :rolleyes:

Böyle takılalım bakalım, eğer devam ederse bakarız bir hâl çaresine.:cool:

@Kudret Kurtcebe

Teşekkürler Kudret abi.

@Haşim Okyay

arezi mi o ne ki :D bende hala mtb yok. haşim abi, kaçkarları kaçırmayalım ;) bo-ce gece yarışıda var pilleri şimdiden hazırlayın :p

sakatlık içinde dikkat valla ben hala çekiyorum, 10 güne %75 iyileşme, 5 buçuk aya da %99 iyileşme bekleniyor :(

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
A.Y.P.G. siz hala Turuncuyu tanımamışsınız...

Haşimmm yarın mangal var geliyomusunnn ???

:))) bilmiyorum anlatabildimmi...

beyler yarın mangalımızı yakıyoruz Mustafa abi çiğköfte getiriyomuş... bende çikolata getiricem şimdiden bayramlaşalım...

Mustafa abi valla bizi çok mahçup ediyosun yine... :)

Hamdi abide bişiler getirir Gökhan abi çay getirir sıcak suyu buluruz bi yerden :) olay bu yaa neymiş belgradda çamura bulanacaklarmışş... Alperim bırak bu işleri devlet su işleri diyorum sana :))

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri