Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar forumda fotoğrafla profesyonel derecede ilgilenen sanırım bisikletinin markası belliş değilde rengi kırmızı olan biri varmış ismini filan bilen varmı ?

sefa fotokopi çekme bize :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
merhaba pedalşörler,
yağmurlu bir mecidiyeköy öğlen sonrası yine fitbas durumdayız.

süleyman ağa geçmiş olsun kendine iyi bak dostummm

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
abi dün turun iptal olduğunu bilmiyordum ve ben cıkmıştım bekledim kimse gelmeyince yagmur altında bir florya turu yaptım yağmurda çokta zevkli olmadı malesef........

:cool: :cool: :cool: Avrupa Yakası Pedal Gurubu:D :D :D

@ermanatasoy

Abi Halil Atalay var çok ilgileniyormu bilmiyorum kırmızı kron xc2000 i var belki odur. Beylikdüzü tarafında D60 vardı sanırım onda.

• Beğen
@Sefa Yıldız

aaaa tabi ya asıl ilgilenen Sezgin abi nasıl aklıma gelmedi onun bisiklet de kırmızıydı :)

• Beğen
abi ben tanıyorum onu adı halil atalay kırmızı kron xc2000 var bisikletliler derneğinin turunda tanıştık profesyonel fotoğrafçı oooo

• Beğen
Merhaba arkadaşlar,
Katılan arkadaşlarında bildiği gibi pazar günü Florya turuna katılacak kadar sağlıklı durumdaydım ancak p.tesi günü karnımda bir ağrı başladı ve hastaneye gıttım, yapılan tetkikler sonucunda apandisit ameliyatı olmam gerektiğine karar verdiler ve p.tesı gecesi acilen ameliyata aldılar.
Dün hastaneden eve geldim ve şu anda çok şükür iyi durumdayım, en kısa zamanda tekrar aranızda olmak dileğiyle, tekrar teşekkürler...

hayırlı akşamlar dostlar.
bir mesai akşamını daha geride bıraktım:)
süleyman abicim geçmiş olsun.kardeşimiz en kısa zamanda iyileşir inşallah.
raif kardeş sanada büyük geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
pazara hava güzel olsada kaçsak biryerlere.

Halil Atalay profesyonel fotocuuuuuuu:):):):)::):):):):):):):):):)
Kadocuuuummmm iyi şipşakçıdır pis çeker:):)::):):):):)::):)
Bende fotokopi çekerim arkalı önlü Sefa çektirmek istermisin:):):):)::):):)

Beyler pazar günü zeytin yağ şişesi noldu ya bulamıyorum bi salata yapatım yağ yok nereye soktunuz onu Sefa evemi götürdün yoksa:):):)::):)::)

bu arada hastalara şifa dertlilere deva diliyorum...

Sefa orta kanaldan görüşelimmm:):):):):):):)

Zeytinyağı şişesi, duvarın kenarındaki kiremitlerin orada, ufak saksı vardı onun içindeydi diye hatırlıyorum. ;)

• Beğen
Tepkiler: mustafa akman
"hayırlı cumalarınız olsun"

şükür referandum bitti de bu cümleyi kullanabiliyoruz

cumartesi Abidin Kardeşimle www.moroutlet.com u ziyarete gideceğiz. belki karşıda bir tur yaparız
önerisi olan var mıdır

hangi güzergah??

tuzlaya kadar kaçalım mı?:D

• Beğen
Tepkiler: recep bozkurt
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri