Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Nedret Günaydın

sevgili kaptanım hoşgeldin,yarın akşam seni görmek isteriz,spdleride getirirsen memnun olurum,zira tarafımdan alınmıştır :in:

Scudo
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar bol kazançlar dilerim.
mecidiyeköyde hava süper tur için mükenmel hava yine cuma yine fitbas durumdayızzzzzzzzz

abi bugün saat kacta tekzende oluyosunuz :S bide ulaşabileceğim bi tel numarası verirseniz cok sevinirim :) ( tekzen diyoruzda tekzenin neresinde buluşulduğunu ben bilmiyorum )

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:45

Hareket saati :21:00

Tarih : her hafta Cuma akşamı

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

03/9/2010 cuma tur listesidir.

1-ayhan248
2-
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

cok saol ayhan abicim :) bugün v fren takımlarını bisiklete kurabilirsem gelicem inş.

güvenlik önlemlerinide yarımda olsa yapmaya çalışırım . :):)

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..
Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....
Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte, yanlarında çiğköfte, çay, şeker, ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

1-ayhan248
2-mustafa
3-abidin
4-levent
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Ramazan ayının son cuması tüm a.y.p.g hayırlara vesile olsun hayırlı cumalar

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte, yanlarında çiğköfte, çay, şeker, ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

1-ayhan248
2-mustafa
3-abidin
4-levent
5-mustafa
6-Haşim
7-
8-
9-
10-

1-ayhan248
2-mustafa(Makman) çiğköfte
3-abidin lokma tatlısı
4-levent
5-mustafa
6-Haşim
7-
8-
9-
10-

Yav bu meşhur çiğ köfteden yemek bize de nasip olacak mı acep?

Çiğ köfte sadece iftarcılar için mi? Yiyebilmek için iftara mı gelmek lazım. Köfte o kadar güzel ki iftar sonrasına kalmıyor mu? Şu kardeşinize 1-2 tane ayırsanız çok mu? Niyetli niyetli köfte deyip niye adamın canını çektiriyorsunuz?

İftara gelemem, geç çıkıyorum. Süleyman abiii, az ye de bana da kalsın. Bir yerimiz şişer sonra bak. :)

Akşam iftarı yapıp geleceğim.

21:15 gibi meydana gelirim.

@egeli mustafa

O zaman tamam. Sarıların Sülo raconu kesmiş. Üstüne daha laf söylenmez. :cool:

Öyle ise, akşama görüşmek üzere dostlar.

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
ne çiğ köftemi dedi birisi :lick3: :lick3:

paketin hazır sülüleyman ağbi,akşama şirketten iftara v.s. gitmezsek yanınızdayım olmadı,yarın akşam buluşur veririm emanetlerini.

• Beğen

1-ayhan248
2-mustafa(Makman) çiğköfte
3-abidin
4-levent
5-mustafa
6-Haşim
7-Erman Atasoy
8-mertares
9-
10-

şu hale bak biri yeşil biri turuncu ama turlarda yoklar.. çiğköfte diyo biri ilk sırada yer alıyorlar...
avrupa yakası çiğköfte grubu :)

akşam makinayı ve tripodu getiriyorum çok şekilli fotoğraflarınızı çekicem.. avatarlık fotoğrafta kampanya yaptım 2 çektirene birde benden :) allah çektirmesin aypg akşam görüşmek üzere...

beni de ekleyin gönül dostları ben de tripod olarak geliyorum :)
erman abi bnm lap-top u da getireyim resimleri anında alırım usb bağlantı varsa getirisin :)
süleyman abi istediğin filmleri de getiriyim o temelin video filmleri hani :)
mustafa abi geliceksen getireyim ben arkalık ve çantayı?

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri