Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
A.Y.P.G. hayırlı uğurlu cumalar olsun
Alperime nice mutlu seneler doğsun
Ayhan abi bugünde gelmezsen lastiğin balon olsun
akşam horhor diyenin cebi para dolsun...
:)

Scudo
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Çarşamba Ve Cuma akşamı

30-07-2010 cuma tur listesidir.

1-süleyman
2-ayhan248
3-Erman Atasoy
4-Haşim Okyay
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

1-süleyman
2-ayhan248
3-Erman Atasoy
4-Haşim Okyay
5-Ergün YURT
6-
7-
8-
9-
10-

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur

1-süleyman
2-ayhan248
3-Erman Atasoy
4-Haşim Okyay
5-Ergün YURT
6-Ahmet Kur(hadi neyse geleyim :D )
7-
8-
9-
10-

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur

1-süleyman
2-ayhan248
3-Erman Atasoy
4-Haşim Okyay
5-Ergün YURT
6-Ramazan OKYAY
7-
8-
9-
10-

benim sıram 7. ha
yedirmem kimseye
hakkaten ramazan abi ya ne biçim denk gelmiş

çok özür dileyerekten ben de gelemeyeceğimi söylüyorum :( 7. sırayı isteyen alsın :D

1-süleyman
2-ayhan248
3-Erman Atasoy
4-Haşim Okyay
5-Ergün YURT
6-Ramazan OKYAY
7-Sinan Kavas

20.40 da B.köy BP nin orda olacagım

illa ki uğrarız

Bugün şans eseri gördüm bu ekibi ve direk katıldım.Çok eğlenceli ve güzel bir ekip bundan sonra da müsait olduğum her zaman mutlaka gezilere katılacağım :)

Günaydın Avrupa akşam üzeri baranla ormanda turlamayı düşünüyoruz biraz katılmayı düşünen varmıdır acep :D ?

Selamlar sevgili dostlar.

Çok keyifli bir Cuma akşamı idi. Bal yidik, datlı gonuştuk. :)

Katılan herkesin ayaklarına sağlık.

Süleylam abi unutma, her sabah aç karnına bir çay kaşığı, fazlası kalpte çarpıntı yapar biliyorsun. ;) :)

merhaba pedalşörler kızgın güneş allında 1 tur atabildim. duştan sonra levent civarında olacam.

Baranla yaklaşık 30 km kadar orman ve sahilde turladık orman pek zorlamadı fakat sıcaklık bizi bitirdi :D
Ayrıca parkurun tadı çamursuz çıkmıyor :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri