Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
günaydın avrupalı pedalşörler, gününüz aydın ola hayırlı işler.

mecidyeköyde basık ve sıkıcı bir hava var nem yükselmeye devam ediyor.öğlen yine nem zirvenin doruklarında olacak. tur saatlerinizi akşama almanızı öneririm.bol pedallı günler dilerim.

hayırlı günler hava çok sıkıcı. fazla nem var. tura çıkan arkadaşlar bolca sıvı tüketmeleri sağlık açısından çok önemli.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selam dostlar, keyifler nasıl? Kardeşiniz yoğun bir tempoda yardırıyor, ter akmadığı yeri yok. :)

Geçmiş kandiliniz mübarek olsun, dün yazamadım kusuruma bakmayın.

Onur, sizler de hoşgeldiniz kardeşim.

Görüşmek üzere.

gençler elinde boşta ön ve arka arttırıcı.Vites kolları.ve zincir olan beri gelsin.

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol kazançlar.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle
"Avrupa Yakası Pedal grubu"..
Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)
Toplanma Saati :20:00Hareket saati :20:30Tarih :
her hafta çarşamba akşamıGece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

28-07-2010 çarşamba tur listesi

1-süleyman
2-ayhan248
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ çarşamba Akşamı Keyfi
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Bakırköy BP: 20:45

Tarih : her hafta çarşamba ve cuma akşamı

1-süleyman
2-ayhan248
3-Erman Atasoy (yağmur olmazsa)
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Ayhan abi seni kınıyorum böyle gidersede kaptana şikayet edicem seni :)

yahu biz bize kaldık diye ne öyle ziplenmiş tur listesi yapıyosun biraz renk katsana biraz dallandırıp budaklandırsana :)
valla ben dışarıdan biri olcak hevesimde olsa bu tur listesine adımı yazmam :D

ermanım merhaba kaptanların olmadığı yerde abdurrahman çelebi, annadın sen onu, bende

@ayhan248

anladım anladım :D

haydi beyler eller havaya davetiyemi bekliyosunuz... akşam ya ıslak ya işkembe bişiler yaparız hatta horhor bile yapabiliriz :in:

hadi beyler hava açtı akşama turda listede isimlerinizi görelim bakem

dostlara akşama işim çıktı levente gidiyorum. cumaya görüşmek üzere.

iyi turlar sizlere.

Turda kimse yok yine

keyifli bir turdu gelenlerin ayaklarına sağlık... gökhan abi nerdesin ses ver :)

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol kazançlar.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kur
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı cumalar, iyi kazançlar.

yine cuma fitbas durumdayız.

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : her hafta Cuma akşamı

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

30-07-2010 cuma tur listesidir.

1-süleyman
2-ayhan248
3-
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-

durumlar bitbas