Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Herkese Hayırlı cumalar bol kazançlar yağmur mis gibi yağıyor.. inşallah kimsenin canına malına zarar gelmemiştir... akşam gelemicem.. hastalığım sürüyo geçen hata hasta hasta geldiğim için dahada kötü oldu bronşite döndü... aman dikkat edin bu havalara tam geçiş havaları terli terli soğuk su içmeyin terleyip rüzgarda kalmayın akşamları süt için süt içirin kırmızı ışıkta durup yeşil ışıkta geçin.. spd kullanıyosanız 2 kat dikkatli olun..
kendinize iyi ve dikkat edin :D :D :in:

Scudo
iyi akşamlar beyler bisiklet ihtiyacı olan ya da parça ihtiyacı olan varsa benim yazlıkta duran sedona satılıktır. haberiniz olsun ;) öncelik sizlerin.

Galiba çıkılmadı ya:( aceleyle çıktım evden hiç bakmadan gittim burger önüne ama kimse yoktu. biraz bekledim. kimse gelmeyince de biraz dolaşıp geri geldim.

Erman abi geçmiş olsun bu arada. Dediğin gibi yaptım. Gittim decathlona birşeyler aldım :)

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
Selam dostlar.

Süleyman abi ayağına sağlık. Güzel kafa dinledik ılık esen rüzgar ve ufaktan atıştıran yağmurun altında.

Arkadaşlar, eğer hafta sonu hava yağışsız olur ise Kayabaşı veya Balaban yapacağız. Yok eğer hava ıslak olursa, sahile inip takılacağız. Haberiniz olsun. ;)

Balıkesirden selamlar :D

Dün felaket bir trafiğe kaldım. değil inip bisiklet sürmek sağ salim vardığıma şükürler olsun.

Bu gün veya yarın susurluk - balıkesir - susurluk yapma planım var kısmet diyorum artık.

Yarın saat 11-12 dolaylarında, Florya sahilinde olacağız arkadaşlar. Dileyen bisikletle, dileyen bisikletsiz buyursun. Mangal, sohbet vs. Herkesi bekleriz. Görüşmek üzere. ;)

@Ahmet Kur

saolasın Ahmetcim iyi yapmışsın fiyatları çok makul dimi :)

@fatıh aslan

a.s hava yapma bizde pazartesi marmarise gidiyoruz ordan selamlattırma :)) özledim fatih aslan :)

@ilkercom

İlkercim aman yollarda dikkatli ol öyle dur dur diyenlerede durma hemen bi bak önce kimdir nedir necidir :)
iyi yolculuk ve iyi tatiller bu ara tatile çıkıcak her bünyeye :)

@Haşim Okyay

Haşimcim kahvaltıda sucuk yenirde mangal yakıp yenmez :)))
yarın 12 de havaalanında olucak bu bünye ver elini paris ver elini roma diyesim geliyo ama ver elini marmaris diyor bu sefer :)
size şimdiden iyi mangallar yarın hava güzel olur inşallah floryada sakin olur o saatte keyfini çıkarırsınız... dönüşte dönüşümü kutlayında bi mangal yakın :D

ermancım iyi tatiller.marmaristen 1kg çam balı isterim zahmet olacak gerçi

@nighteagle1

abi marketteki balla ordaki bal aynı :) görürsem alırım... sen bu ara fazla efor sarfediyosun zaten saunalarda filan lazım olur oralarda bal :))

merhaba pedalşör kardeşliği, erman sanada iyi tatiller güzel güzel yan

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@nighteagle1
bizde neler neler istiyoruz ama süleyman kara olmuyo işte :)

@ayhan248

saol abi gerçi ben beyazlardayım yine.. güneşe çıkamıyorum ben..

ama sizler için öyle fotolar yakalıcamki kumsallardan... gerisini siz hayal edin.. o derece :)))

sayın süleyman kara fotoğrafları gördükten sonra sauanaya filan gitmez :))

Merhaba, yarınki organizasyona katılıp A.Y.P.G. ile tanışmış olmak isterim. Organizasyon hakkında kısaca bilgi alabilirmiyim ? Hangi güzergah kullnılacak, toplu mu gidilecek yoksa orada mı buluşulacak ? Mangal araç gereç ve iyecekler ne şekilde organize edilecek ?
İsmail Emiroğlu
Tel:05542044397

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri