Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar cumartesi sabahı 1 gece kamp konaklamalı olarak Kartepe yapacağız. İlgilenen arkadaşlara duyrulur :) (Alper özellikle sana bu çağrım :) )

Scudo
@Temu
Hayırlı yolculuklar Temu. Güzelce dinlen. Antremanı eksik etme. Birazda zayıflasan fena olmaz hani. :D
@Onur
Onur pazar sabahı Kudret abilerle geleceğim. Hava çok sıkıcı olmazsa Kartepe X 2
yapmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar pazar Kartepe isteyen var mı? Trenle gidilip dönülecek. Aslında arkadaş olsa bisikletle git trenle dön yapmak isterim ama arkadaş çıkar mı orası meçhul.

@temu90

Mtb'yle gidicem Kartepe'ye. İnişi yol bisikleti için hiç müsait değil. Bisiklete acırım valla. :D

• Beğen
Tepkiler: temucin90
iyi akşamlar arkadaşlar:)
bende şimdi konuyu didikliyodum:D
valla şu meşhur kartepeye bende gelmek istiyorum.
ama c.tesiden çıkamam anca pazar sabahı olur.
alpercim pazar günü sabah senle pedallamaya gönüllüyüm:D

onur istanbuldan katılım şu an toplam 19 kişi mecburen doğu trenine bineceğiz ve saat 10.10 da arifiyede indikten sonra maşukiyeye doğru pedallayacağız sen daha önce gelmiştin geçen sene (5 tenmuz turunda )
şok marketten alışveriş yaptıktan sonra onur maşukiye kavşağı biliyorsun aytekin ile sen orda saat 11.40 da olun anca geliriz 19 kişiyiz lastik patlamaları felan olur cumartesi akşamı durum değişirse ben pazardan cepten seni ararım alo derim haberleşiriz tahminimce 15 kişi oluruz haydarpaşada
15 bisiklet adapazarı treninin yük vagonuna sığmayacak doğu treni ile gidilecek durum vaziyet şimdilik bu

@Ramazan Okyay

Yarın akşam meydanda güzelce konuşup, işi netleştiririz abi.

@AlperTemircan

valkla gözüm yarın akşam meydana gelebiliriyim bilmiyorum.
işler oldukça yogun ve hangi gün mesai kalıcaz kalmicaz belli olmuyo.
şayet mesai durumu olmazsa meydandayım.
ama bakarsın akşam 22:30 da iş çıkışından sonra basar gelirim hiç belli olmaz:D

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Ramazan Okyay

Olmadı cepten hallederiz işi abi. Sorun değil. Ama gelirsen daha iyi olur yani. :)

Aytekin abiyle şok markette karşılayacağız sizi :) Pazar görüşürüz yarın meydana büyük ihtimalle gelemem ben.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@Onur Berberci

onur aytekine selamlarımı ilet pazar şok markette aytekini görünce zati şok olacağım hasret gidereceğim özledim yahu bu deli adamı

:in: :in: :in:

sevgili arkadaşlar, abilerim, ablalarım ilk defa katılacağım yarın akşam tam olarak nerede buluşulacağını söyleyebilir misiniz, veya bahçelievler incirliden size nerede katılabilirim?

@Ahmet Kur

2 buluşma noktamız var. Birincisi Zeytinburnu tramvay durağı yanı Tekzen-Burger King önü saat 20.00. İkincisi Bakırköy sahil yolu üzerinde Dünya göz hastanesi karşısındaki BP benzin istasyonu 20.45. Belirtilen saatlerde buluşma noktalarından birinde olmanız yeterli. :in:

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Kur
Ramazan abi, Emrah abiyi de ayarttım. :D Büyük ihtimalle o da çevirecek. 3 kişiyiz. Yippuuuu :D

Emrah yazıcaktım aceleden Erman yazmışım. :D

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri