Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
1. Onur Berberci
2. MUSTAFA EGELİ
3.Özcan Avcı
4.Aytekin Erzan ( upuzun bir aradan sonra )
5.Erman ATASOY
6.Ramazan Okyay e çıkalım artık yeter yahuu
7. Süleyman abi

Scudo
hadi gençler hadiii:) tekzene gelicek yok galiba dimi.
bu arada erman kendi adını yazacakken yanlışlıkla sülayman abinin adınımı yazdın naaptın:D

@Ramazan Okyay

:) yok abi Süleyman abiyi aradım daha yeni işten geliyodur haber veriyim diye ok dedi onuda yazdım belki şuan yazdıklarımızı okuyan gençler utanırda gelir diye

@ermanatasoy

anlaşıldı merkez tamam:D
sen gelemesende grubu toparlamak için verdigin ugraşı takdir ediyorum ermancım:)

@ermanatasoy

vay vay eski pedal can yoldaşım aytekin erzan ölürmü be
bu pazar hasret giderecem onla büyük adada selam edin benim için

selamlar dostlar:)
uzun zamandır çıkamadıgım haftaiçi turlarına nihayet bu akşam çıkabildim:)
hepsini olmasada arkdaşlarımı tekrar görmek beni çok mutlu etti.
helede Aytekin kardeşimi tekrardan pedallarken görmek ayrı birşeydi:)
sohbet muhabbet gırgırşamata ile geçen güzel bir cuma akşamı turuydu.
katılan dostlara teşekkürler.
yagmurda tam eve girdikten sonra indirdi:)ucuz yırttık yani:D

Bende hem bisiklete binmeyi özlemişim hemde görüşemediğimix kimseleri...
Ramazan abinin dediği gibi Aytekin abinin bu kadar kısa sürede toparlanması bizi mutlu etti.. bu yaz şamata gırgır organizasyon bol olucak gibi görünüyo :)

süper keyif aldım bu akşamdan...

yağmur eve girdikten sonra başladı çok şanslıyız valla.. gerçi biz A.Y.P.G. yiz yağmur kar çamur fırtına bizi durduramaz.. zorlar zorlarsada yeşil gözlüklerimizi takarız.. dimi Ramazan abi :)

herkese çok teşekkürler..

Not: en çokta Yalçına teşekkür ederim... o olmasaydı bugünkü tura katılamazdım çok saol yalçınım...

iyi geceler Avrupa Yakası keyifli bir akşam oldu
helede sezgin abi kendine özgü tarzı ile geceyi renklendirdi :D

Helal Aytekin abi sevindim pedallamaya kısa sürede dönmene ;)

Bende malesef yorgunluktan uyumuşum tura katılamadım . Erman abi ve Ayhan abi aramış ama nafile... Kusura kalmayın...

Görüşmek üzere dostlar.

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
arkadaşlar hepinizden özür dilerim. dün listeyi ben başlattım ama çok acil bir işim çıktı katılamadım. çevremde internet olmadığı için haber de veremedim. Böyle bir günü kaçırdığım için üzüldüm. Ama sizin güzel bir akşam geçirmenize ufak da olsa vesile olduğum için sevindim. Ben de bu sabah erkenden kalkıp eve dönüp ufak bir antremana çıktım iyi çamurlandım.

Merhabalar AYPG :)
Yarın sabah Aytekin abimizle Büyükada turuna gelmek isteyen varsa saat 9'da Kabataş iskelesinde olsun.;)

@AlperTemircan

selamlar Avrupa Yakası:)
Alperim dün akşamki muhabbette ada turunuda konuştuk. tamam gelirim dedim ama hava malum.şuan bile yagıyo yarında yagışlı olucak sanırım bu durumda naapıcaz?

Meteorolojiden gördüğüm kadarıyla yarın yağış yok abi. Yağmurlukları alırız yanımıza. Şeker değiliz ya. :D

az kaldı geliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
@AlperTemircan

yarın hava açık olmasa ne olurki aytekin hocayı özledim dostlar yarın büyük adaya bostancıdan geleceğim sizden önce ordayım saat 09.45 de bostancıdan adaya geçiyorum
görüşmek üzere

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri