Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@AlperTemircan

Alper benim kadroda da bagaj değili yok o yönden sıkıntı olmaz. Sele kelepçesinin somununu çıkartıp araya sıkıştırıyorsun. Eğer fazla gelip kapanmazsa kelepçeyi açkıp kapamaya yarayan küçük aparatı çıkarıp diğer tarafından pense veya tornavida hangisi uygundu hatırlamıyorum ama biriyle sıkıştırıyosun. Yani bagajı taktığın sürece manual oluyor sele kelepçesi.

@ermanatasoy

@Onur Berberci

onur hiç kopma abicim o günden beri tuvalete çıkamıyorum bildiğin gibi değil :))

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Arkadaşlar 24 Şubat tarihi itibariyle her çarşamba 22:00 - 23:00 arasında Zeytinburnu spor kompleksinde 6+6 12 kişi yapacağımız basketbol maçlarının kadrosu belli olmuştur...

ERMAN ATASOY
RAMAZAN AKSU (Bacanağım)
YALÇIN ÇANAK
HAKAN DURMUŞ
BURAK YILMAZ
SEFA YILDIZ
SELİM SİLİĞ
OĞUZHAN KABAN
LEVENT K
BORA İNCE
AYHAN METİNYURT
SELİM LEYLAK

Selim Leylak ilede sözleşmeyi imzaladık :)

vatana millete grubumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Selim Leylak

:) selim zor tutuyo kendini zaten bence pedallayın :))
şaka bir yana havanın maşallahı var umarım akaşamıda yağmaz soğumaz çok keyifler yerinde olur şimdiden iyi eğlenceler size...

@Samet MİSİR

Sametcim merhaba...

kadro doldu ama mutlak surette gelemeyen işi çıkıcak olan olucaktır dönüşümlü oynarız yani kısacası sen merak etme...

hatta belkide 7+7 bile yapabiliriz :) malum çift pota

bu arada şimdiden söylemek isterim 3 mart çarşamba günü gelemicem çok önceden belli olan gitmem gereken bir durum var beni mazur görünü... samet msl 3 mart günü kafadan oynarsın :)

Selam dostlar, n'abersiniz?

@AlperTemircan

Getir bir bakalım abicim diyeceğim de, akşam 22:00 da giriyorum ben eve. Yarın 17:00/18:00 civarı bizim evin önünde deneyebiliriz eğer müsait olursan. Belki de daha erken. Haberleşiriz. ;)

Bu akşam isteyen sivil isteyen ise bisiklet ile aytekin abimizin evini bilen bir kişi ile birlikte saat 8.30-9.00 gibi evin oralara gidebilir.

Bisikletle gitmeyi düşünenler yazarsa bir liste yaparsak duruma göre akşam olmadan karar verelim. Yeterli sayı çıkmaz ise bisikletliler sivil gideriz. Ama hava çok güzel :)

@Selim Leylak

Pedallarsanız, meydanda karşılarım sizi.

Haşim abi yarın haberleşiriz. Ona göre buluşuruz.
Selim eğer hava bozmazsa bisikletle, bozarsa arabayla gidicem.

meydanda beklerim bende sefa abi eğer bisikletle geleceksen sizin evin oraya geliyim beraber gidelim

Ben bu akşam Hasan Göksun ile araba ile beyazıttan aytekin abilere geçeceğim.Hakanda koray'da yolu biliyor zaten getirirler.

hava iyi gidiyor dostlar ben ve adaşım bisiklet diyoruz en gec 18.30 gibi karar verelim

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri