Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@ermanatasoy

Hiç sorma abicim ya, çok özledim hepinizi. Yoğunluktan başımızı kaşıyacak vaktimiz yok inanın ki.

Bu akşam da mesaimiz var, yarın akşam da, cumartesi günü de akşamcıyız. Pazar günü için diretiyoruz, Kaçkar'ın son yarışını kaçırmamam lazım. Gerçi, bu yorgunlukla nasıl gidebilirim onu da bilmiyorum ya, maksat orada bulunmak.

Basketbol konusuna gelince, ben de oynamak isterim elbette ki lakin işler yüzünden bu ara pek mümkün değil. İlerleyen günlerde bakarız, eğer hoşnut kalınır ve devam ettirilir ise. Yoksa, çok pis üçlükçü ve savunmacıyımdır. :)

En yakın zamanda görüşmek dileği ile, selametle.

Scudo
@ayhan248

senin canın saolsun abi.. selim de amerikan stili oynuyomuş sizi ayrı takımlara vermek lazım o zaman :)))

bizler pazarcı stilinde oynuyoruz sıkıntı yok zaten :))

@Haşim Okyay

bizde seni çok özledik Haşim... bugün aradım cepten yoğunluktan sanırım açamadın.. allah kolaylık versin.. inşallah herkesin desteği ile kısa süreli bir gaz olmaktan çıkıcak bu basketbol organizasyonu... farkettimki grupta çok ciddi anlamda basket oyuncusu var :)

inşallah en kısa zamanda görüşmek üzere diyelim...

selam dostlar
onur dostumdan gelen mesaj doğrultusunda anladığım kadarıyla metrobüse bineceğim ama hiç sevmiyorum şu metrobüs olayını neyse ben direk bir gün aytekinin evine topuklarım face den onla haberleşirim
cuma giderseniz selamımı iletirseniz memnun olurum

:in: :in: :in: :in:

Günaydın dostlar :) basket organizasyonu nedir.okuyamadım bende yoğunluktan.kesin bir organizasyon olduğunda banada haber vermeyi unutmayın :)

@Burak Yılmaz

Günaydın A.Y.P.G

Burak mesajı tekrarlıyorum.. farkediceksindir ismin oynayanlar kısmında :) her çarşamba gelmezsen çekeceğin var... gece gelir bisikletinin lastiklerini patlatırım :) görüşmek üzere...

Arkadaşlar 24 Şubat tarihi itibariyle her çarşamba 22:00 - 23:00 arasında Zeytinburnu spor kompleksinde 6+6 12 kişi yapacağımız basketbol maçlarına başlıyoruz…

100 liraya anlaştık kişi başı 8.50 TL gibi bir rakama tekabül ediyor...

Bu arada birde 100 TL lik abone ücretimiz vardı saolsun bir arkadaşım vasıtasıyla onuda vermicez inşallah.. ama siz genede hazırlıklı gelirseniz memnun olurum...

ERMAN ATASOY
RAMAZAN AKSU (Bacanağım)
YALÇIN ÇANAK
HAKAN DURMUŞ
BURAK YILMAZ
SEFA YILDIZ
SELİM SİLİĞ
OĞUZHAN KABAN
LEVENT K
BORA İNCE
AYHAN METİNYURT

İzleyicilerde az çok belli oldu

ONUR BERBERCİ
ALPER TEMİRCAN
SELİM LEYLAK
SÜLEYMAN ABİ
AYTEKİN ABİ
ÖZCAN AVCI
RAMAZAN OKYAY
NEVZAT DİKER

günaydın arkadaşlar

@ermanatasoy

gördüm abicim o mesajı..yinede bana çarşamba günü msj atın bari cepten bana bu ara çok unutkan oldum ben yahu :D bende O' neal gibi oynarım o zaman :p :)

@Burak Yılmaz

belli oneal gibi oynadığın onuda maç günü arayıp çağırıyolarmış çünkü :)

ben anlamadım herkesteki bu iddiayı sanırım aranızda en kötü oynayan ben kalıcam :))

ben en çok sefadan korkuyorum... son rivayetlere göre bir potadan diğer potaya 1.43 saniyede gidiyomuş :)))

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@ermanatasoy

yok be abi işin makarasındayım bayadır oynamıyorum unuttum desem yeridir :)

@temu90

herbalife saolsun Temu :)
bu şekilde giderse meşhur hayalet kepsır gibi olucak :)

Temuz hiç ses seda çıkmıyo senden ? oynuyomusun sende ?

@Burak Yılmaz

Burak makara hiçbirşeydir susuzluk herşeydir :Ahhh-1660
:)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
lise 2 de iken basketi bıraktım abi :) artık izleyiciyim ara sıra derlerden vakit bulursan izlemeye geleceğim:in:

Selam A.Y.P.G :D

Demek dedikodumu yapıyorsunuz :D Çok ayıppppppppppp :p :)

Hadi beyler bakın son 1 kişilik kadro eksikliğimiz var dolduru verin :)

@temu90

gel gel başımızın üstünde yeriniz var alperde izleyici tezahürat yaparsınız bide süre tutarsınız sefa boş durmaz geliştirir süreyi çünkü :)

Oldu olacak kamera'da getirinde :D Video ve fotoğraf çekelim anııı ölümsüzleştiririz.

Bu arada akşam'a aytekin abinin evindeyiz haberiniz olsun saat 9 gibi evin orada buluşursak iyi olur.

@Sefa Yıldız

:) itiraf ediyorum kıskanıyorum seni... çarşamba gecesi göbekler yağlar üstüme üstüme geliyodu rüyamda.. sonra bir ışık ve biri belirdi heryer sis duman seçemedim yüzünü ama yaklaştıkça allah allah dedim bu ne böyle ip gibi filan bi baktım sensin...

Erman abi herbalife istermisin kilosu 50 lira dedin... töbe estafurullah diyip uyandım :) gittim bi sandviç yaptım kendime geliyim diye bide soğuk kutu kola 4 dak. sürdü kendime gelmem :)))

@Sefa Yıldız

sen hiç merak etme bende makina getiricem Yalçında hatta sonraki zamanlarda bakıcaz elektrik durumuna göre kamera getiricem kameraya çekeriz maçı :)

bu arada Aytekin abiye gelemicem ben söylemiştim o akşam... tekrar çok selamlar yanında olmak onu mutlu etti bence helal olsun A.Y.P.G ye

Günaydınlar AYPG :)
Aytekin abiye gidiş sivil mi olucak? Yoksa bisikletle mi?
Haşim abi bagaj benim kadroya uyar mı? Malum bagaj delikleri yok.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri