Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@ermanatasoy

ARKADAŞLAR ÖZÜR DİLERİM YANLIŞ YAZMIŞIM HER ÇARŞAMBA OKK

HER ÇARŞAMBA 22:00 - 23:00

PARDON :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Sefa Yıldız

Sefacım kralsın kilolar gitmiş gözlerde fıldır fıldır maşallah :)))
tekrarlıyorum ne her akşamı ya HER ÇARŞAMBA HER ÇARŞAMBAAA :)

• Beğen
Her çarşamba saat 22.00 -23.00 arası bana uyar . Seve seve gelirim :)
ve ayrıyetten, basketbol'a pek ilgi olmaz ise halı saha maçlarıda yapabiliriz .

• Beğen
Tepkiler: ermanatasoy
@Sefa Yıldız

oyuncu olarak dimi :)

Basketbola ilgi olur sen merak etme halı saha maçı daha riskli ve daha yorucu.. kilo verdin diye hemen gaza gelme :) bizleri düşün birazda :)

• Beğen
Selamlar Avrupa Yakası,

Basket işi oturmuş yavaştan ama elleride görmek lazım. Basketbol konusunca bi ton laf söyleyen abilerimiz vardı sahnede görmek isteriz :D
Haftada birgün extra spor olur ve basketbol yani zevklidir. (Daha bu günlerde NBA All-Star vardı mutlaka görmüşsünüzdür belkide esinlenmişsinizdir :D :) )

• Beğen
@Hakan Durmuş

eyvallah Hakancım gel mutlaka...

@Yalçın Çanak

Vay Yalçınım.. sen baya bi esinlenmişsin belli :)

o bir ton laf söyleyen abilerimiz basketin sonunda mangal yok diye gelmemezlik edebilir :)) şaka bi yana çok keyifli olucak diye düşünüyorum... oynamayacak olupta gelicek olanlarıda şiddetle aramızda görmeyi istiyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
@Özcan avcı

Özcan ulaşım istediği gibi gelebilir herkes ama mantıklısı bisiklet ile gelmek gibi.. gerçi yolu uzak olan basketten sonrada heryerim ağrıı sızlar diyende başka türlü gelebilir.. şahsen ben bisikletle gelicem..

cuma konusuda cuma günkü turlar ertesi günün tatil olması dolayısıyla uzak yerlere olabiliyor bu turları basketbolla kesmek istemediğim için çarşamba teklif ettim.. hem hafta içi sessiz sakin gider sporumuzu yaparız işte :)

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
bu arada ilk etapta sadece ve sadece grup üyelerimizin bilgisine....
amerikadan istediğimiz zaman istediğimiz herşeyi getirtebiliyoruz...

ürün ve fiyat konusunda görüşürüz..

@ermanatasoy

abi çoğunluğa uymaya çalışırım fakat okul dönemi olduğundan gelemediğim zamanlar olursa ki olacaktır da şimdiden affola ayrıca biraz geç saatte bittiğinden izin kopatabiliriyim biliyorum tek sigortam sefa abi :D
cuma akşamları konusuna gelince herkesin kendi görüşüdürfakat bence daha uygun olur genellikle yeşilköyde buluşuyoruz zaten :) ama dediğim gibi çoğunluğa katılmaya çalışırım ..

• Beğen
@Özcan avcı

Özcancım yanlış anlama ancak her hafta gelicek kişilerle bu işe girmeliyiz.. çünkü her hafta düzenli gelip düzenli para ödeyerek yapıcaz bu işi yani tabiki herkesin her zaman gelmesi mümkün değil.. ancak okul gibi sürekli gelmeni engelleyecek bir durum bizide bu hafta 1 kişi eksik kimi çağırıcaz vs vs gibi durumlara sokar ki hoş olmaz..

her hafta gelebilecek kişiler öyle 1-2 hafta oynayıp zevk alıp hadi ben sıkıldım demicekler lazım kısacası...

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Duyuru Lütfen dikkate alınsın !

Beyler ve bayanlar ; Sayın Aytekin Erzan'ın annesinin vefaat etmesi üzerine bu cuma akşamı rotamız abimizin evidir, hem baş şağlığına hemde annesinin dua pilav'ını yemek ve duasını yapmak için ister sivil ister bisiklet ile evine iştirak etmemiz gerekiyor. Şimdiden gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar.
Liste erkenden oluşursa iyi olur yapılacak pilav'ın Katılacak kişi kadar yapılacağı bildirilecektir.

1-Sefa Yıldız
2-
3-
4-
5-
6-
7-

@Sefa Yıldız

dün babamla gittik fakat fatura yatırmıya gitmiş aytekin abimize bu acı günlerinde arkadaşları olarak destek olmalıyız..

Beyler ve bayanlar ; Sayın Aytekin Erzan'ın annesinin vefaat etmesi üzerine bu cuma akşamı rotamız abimizin evidir, hem baş şağlığına hemde annesinin dua pilav'ını yemek ve duasını yapmak için ister sivil ister bisiklet ile evine iştirak etmemiz gerekiyor. Şimdiden gelecek olanlar listeye isimlerini yazsınlar.
Liste erkenden oluşursa iyi olur yapılacak pilav'ın Katılacak kişi kadar yapılacağı bildirilecektir.

1-Sefa Yıldız
2-Özcan Avcı
3-Hakan Durmuş
4-
5-
6-
7-

Cümleten selamlar Avrupa! :)

Öncelikle uzun zamandır pek giremiyordum, girmiyordum; turlar da zaten muallak kış ayları ayrı kaldık epey bir. Herkesin yanaklarından öperim :)

Aytekin abicim, Allah rahmet eylesin, Allah sabır versin inşeallah. Elimizden sana sabır, teyzeme rahmet dilemekten başka nacizane bir şey gelmez. Mekânı cennet olsun inşeallah.

Erman abi, yaz amerikan listene beni de çocukluğumu hatırladım bir an basket deyince. :) Her hafta, oyuncu olarak, point guard olarak yanınızdayım ;) Numaramı biliyorsun zaten.

Selametle..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri