Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
selamlar eve daha yeni gelebildim, dışarıda da yağmur var :(

günaydın arkadaşlar, hayırlı günler bol kazançlar, iyi dersler

Günaydın dostlar.

Dün akşam çıkamadık, kimsenin çıkmaması da iyi olmuş çünkü sahil yolu yağmurlu havada daha bir tehlikeli oluyor. ;)

@Onur Berberci

Bu pazar günü müsait olamayabilirim dostlar. Programlarınızı bensiz yapın. ;) :)

@Onur Berberci

onur abi pazar ben sezon hazırlıkları için antreman yapacağım.

Temu o zaman kesinlikle gelmelisin geçen Büyükadaya gittiğimde çok güzel araziler keşfettim tam antremanlık yerler ve acayip zevkli 3 kişi girdik arazide müthişti. Zaten benimde antreman yapmam lazım acaip paslandım bana da arkadaş olursun.

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@Onur Berberci

onur bende gelebilirim yahu ama herkes gelsin yahu tek kalmayayım

:in: :in: :in:

Olur çavuş. Herkes girmek istemeyebilir oraya rampa çıkış ve dik inişler mevcut. Geçen sefer herkes yemekten sonra dinlenirken girmiştik biz.

@Onur Berberci

valla gelirim saat kaçta orda olursun ben saat 08.00 de bostancı adalar iskelesinde seni beklerim

Yalnız gitmiyorum velostik ile birlikte gidiyorum. Bostancı'dan vapurun hareket saati 09:45.

@Onur Berberci

o.k ben dikilirim bostancı da saat 08.00 de bazıları daha var büyük adaya giden onları yolcu ederim sonra seni beklerim
yalnız 08.30 dada var vapur bilgin olsun

Yok çavuş biz Kabataş'tan binicez. 09:10'da adada bekleyeceğiz. Anadolu yakasından gelecekleri.

@Onur Berberci

tamam
ben saat 08.30 da binerim ve gelirim büyük adaya görüşürüz iptal olursa burdan haber et onur hoca

:in: :in: :in:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri