Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
onur hakemlere bildirdinmi turla ilgili sorununu?
dikkate alacaklardır muhakkak,çünkü turların ortalama belli süreleri vardır.
örn 1.tur 15:26:21
2.tur 16:21:15
3.tur 17:45:21 v.s. gibi ve sende bu durumdan eminsen itiraz etmende fayda vardır.

Scudo
kesin eminim hatta hatanın kaynağını bile biliyorum 3. turdaki geçişimde mikrofonla numaraları söyleyen kişi birisiyle konuşuyordu o sıra normalde her geçişte hem numara hem de süreyi söylüyordu. O turda sadece numaramı söyledi onu da ağız ucuyla yarım söyledi. İtirazımı nereye sunmalıyım peki. Kaçkarın e-mailindenmi irtibata geçsem.

levent ağbi telefonla enaz 20 sefer aradım seni ama duymuyorsun galiba :(

temuçin kardeşim bisikletin durumu nasıl?

@Nedret Günaydın

Ö.M attım.

17:30 a kadar cep tel e bak(a)mıyorum.
Sabit telefon yazdım onu arayabilirsin

21:00 da yeşilköy/fenerdeyim, canı sıkılan gelsin.

@iyi akşamlar Avrupa Yakası

@temuçin abi çok çok geçmiş olsun sende birşey olmaması sevindirici umarım o şehir magandasıda en kısa sürede yakalınır

@cuma akşamı görüşmek üzere

nedret abi çok şükür gidonun dönmesinden başka bir şey olmadı,

@saffet esen

Cuma akşamları boş geçmez. Büyük ihtimalle turu yaparız. Yarın akşam 18.30-19.00 gibi turun gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli olur.:in:

avrupa yakası

herkese sağlıklı sıhhatli neşe dolu bir gün diliyorummmmmmmm ;)

sabah antrenmanında yeni bir araziye girdim,yakuplu kumcular dolum tesisi'nin üstünden salındım zevkli bir iniş oldu ama ilk girdiğimden akşamcıların bira-rakı v.s. içip boşalan şişeleri atıp kırmak sureti ile doğa katliamı yaptıklarını :boese157: iki dış lastiğimde cart diye yarılınca anladım. :mad:
inişte olduğum için göremedim ama Allah'tan düşmedim yoksa yarılan sadece lastiklerim olmazdı :(

sonuç yürüyerek bisiklet omuzada eve dönüş , 2 ad. schwelbe dış lastikten oluş. :ci:

şimdi antrenman bisikletim için 2 ad.dış lastik almam gerekli ama elinde fazla dış lastiği olan varsa kabul edebilirim. :in:

Gününüz Aydın ola A.Y.P.G

Bu aralar pek yazamıyorum Final sınavları başladı.

Paso fotokopi makinasıyla aşk yaşıyorum.
Millet artık bir tuhaf olmuş.3 çektirip 2 parası ödemeye çakallık yapmaya çalışıyolar. Anlamıyorum haram niye bu kadar çekici geliyor bu bizim milletimize.Geleceğin hakimleri ,avukatlarıda böyle yapacaksa,biz kime güvenelim diyoruz.

Günaydınlar AYPG :)
Nedret abi geçmiş olsun.
Sefa akşama gelirsin umarım.
25.12.2009 Cuma Gecesi Florya Turu
1. Alper Temircan
2.
3.
.........
Katılacak arkadaşların kendilerini listeye eklemeleri rica olunur. :)

iyi Günler Avrupa Yakası

@Nedret abi geçmiş olsun

akşama ameliyat olan yiğenimi ziyarete gitmezsek ve havada çok bozmazsa çıkmayı düşünüyorum fakat kesin birşey söyleyemediğim için listeye adımı yazmıyorum gelirsem görüşmek üzere :)

yarın akşam aktif pedalda BO&CE gece yarışı kayıtları sonrasında yılbaşı partisi düzenleniyor ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri