Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Güzel bir İstanbul sabahından herkese selamlar.

@AlperTemircan

Alper doğru söyler Temu, sen çemberlere kabahat bulma şimdi. 120 kg. lık adama, hangi çember ne yapsın? :eek: :)

@AlperTemircan

Yoktur abicim. Sen 120 kg. mısın? Değilsin. :)

@AlperTemircan

Koçum benim, bu işte. :in: Herkesin bu kafada olmasını isterim. ;)

Scudo
merhaba arkadaşlar mecidiyeköyden selamlar, hava hafif serin güneşli zaman zaman tur için şartlar uygundur.:D

akşama tura hazırız ve fitbas durumdayız. kaptan listeleri yaveş yaveş yapak:D :in:

akşama tura çıkan yokmu, yahu ne tembel oldunuz arkadaşlarrrrrrrrrrrr.

iyi akşamlar Avrupa Yakası maalesef çıkamayacağım bu akşam lastiği hala onarmadım daha doğrusu tamir etmeye üşendim :)

ayhan, levent ,selim buakşam çıkalım derim ne dersiniz?

23 aralık çarşamba akşamı katılımcı listesi

1. süleyman
2.........

İyi akşamlar avrupa yakası,

bu akşam üstü bir işim vardı ve evden çıktım. Bisikletle jfk hastahanesinin önündeki ışıklarda bekliyordum. 70 saniye sonra yşil yandı ve hareketlendim ama kendini bilmez bir hayvan(iki ayaklılrdan ve dört teker içinde):boese157: bana ön tekerimden çarptı, ben yere düştüm ama o kaçtı gitti. bunun üzerine hemen 155'i arayıp şikayet ettim plakayı verdim, durumumu bildirdim. Bana ve bisiklete hiç birşey olmadı ama yine de böyle magandalara dikkat etmeliyiz.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Geçmiş olsun Temu. Bu tür öküzlere karşı her daim dikkatli olmakta fayda var. Sende ve bisikletin de birşey olmamasına sevindim. Tekrardan geçmiş olsun. :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
avrupa yakası

günaydın arkadaşlar herkese bol kazançlı bir gün dilerim.

temuçin geçmiş olsun kardeşim çok ucuz atlatmışsın kazayı,verilmiş sadakan varmış.

arkadaşlar ben pazar günü bursa-uludağ yapacağım,bakalım oralarda değişiklik varmı yokmu,bir keşif turu yapıp sizlerle paylaşacağım.

ayrıca bana kaliteli bir uzun tayt lazım bu konuda yardımcı olabilecek varmı aramızda.

• Beğen
Merhaba dostlarım.

@temu90

Geçmiş olsun Kaşif, Allah cümlemizi korusun bu gibi öküzlerden. :dua: Adi herif, kaçtı demek bir de arkasına bakmadan. :boese157:

Neyse ki bir şeyin yokmuş. Sevindim buna. :in:

@Nedret Günaydın

Tek başına mı? Kazasız belasız turlar abicim sana. Git de bir koloçan et bakalım o tarafları. ;)

@Nedret Günaydın

Müracaat : Levent Kolekşın. ;) :)

• Beğen
@Nedret
Alperin kullandığından bir adet daha var, bakarsın.
@Temuçin
Geçmiş olsun, yeşil yandı diye hemen atlamayın yollara, biliyorsunuz..

• Beğen
Ben de halen temizliği halledemedim. Cumartesi temizleyeceğim görünürde gözüken birşey yok ama yarıştayken başlayan garc gurc hafif bi ses var. Bakalım ne çıkacak. Zaten bir turumuda yemişler sağolsunlar :) Pazar günü ben de yüksek ihtimalle gelirim ama katılmam yarışa.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri