Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Sendekiler yenidir o zaman Temu. Benimkiler eşek ölüsünden farksız. :D
O devre çalıştı mı yav? Çalışacağına hiç ümit vermiyordum. :D Farların bir fotosunu atsana. Çalışır halde tabii. :D

günaydın avrupa yakası

http://img710.imageshack.us/img710/6171/10062687726919.jpg

http://img152.imageshack.us/img152/7853/10062667717962.jpg

gidon boğazına takılacak şekilde pil haznesi ve devreyi yaptım led ise gidonda olacak. anahtar koymayı unutmuşum sadece :D

avrupa yakası günaydın herkesçiklereeeeeeee ;)

temuçin maşallah termo elektrik santrali gibi devrelerle donatmışsın,ellerine sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: temucin90
Gününüz Aydın ola A.Y.P.G

Havalar soğuk kendinize dikkat edin. Oranız buranız donmasın sonra :)

Vitamin ve bol bol protein verin vucudunuza ;)

• Beğen
Tepkiler: Özcan Avcı
Dün aksam ciktim öyle bi, fikir degistirip tesislere gidip cay icip döndüm. Hava fenaydi, ama önlemi alindi tabi. Gazete-rüzgarlik vs. ;)

Hafta sonu yarisa kimler giriyor? Nasil gidilecek? Araci olmayanlar, toplu tasima kullanacaklar beri gelsin.

yarışa geliyorum haşim abi hava ne olursa olsun gideceğim, toplu taşıma gözüküyor benim içinde :)

Temu devrede su geçirmezliğe önem ver derim. Havalar yağışlı bu aralar. Yarışın ortasında karanlıkta kalma. :D
Haşim abi araba için taşıyıcı bulabilirsen :boese153: Anladın sen onu. :D

• Beğen
ben yarışa gitmiyeceğim,belgrat olsaydı seyretmek için olsa bile gidilirdi bir nebze,ama çekmeköy çok ters benim için.

iyi günler Avrupa Yakası haftasonu yarışa katılacaklara başarılar dilerim yine bir sınav haftasındayım cuma günü kar bile yağsa çıkacağım :) iyi günler herkese

merhaba canlar.:in: yarışcıları selamlıyorum,:p fotocuları öpüyorum.:D

bol pedallı günler dilerimmmmmmmmmm

• Beğen
Haşim abi bende toplu taşıma aracıyla gideceğim.Koray da kararsız o da gelebilir.

hayırlısı olur İnşallah. güzel etkinlik olucağından şüpem yok. Nedret usta bg ye gidiyormusun.

merhaba arkadaşlar akşama tura çıkıyormuyuz.elleri görelim bakem.

Hava iyi olursa çıkarım.
Yağmur yağmasın, yerler ıslak farketmez.

ohh maşallah gençlik kar yağmur çamur demeden yollarda boy gösteriyor,kutlarım hepinizi. ;)

şaka maka burada sıkı yağıyor haberiniz olsun.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri