Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Evet dostlar, yarın şöyle bir İstanbul'un tozunu attıralım. Yutalım mı demeliydim yoksa? :)

Bu arada, bu gece saatler geriye alınıyor unutmayın. Yatmadan alın. ;)

Yarın sabah görüşmek üzere, cümleten hayırlı geceler.

Scudo
günaydın herkese...

beyler disk uyumlu jant tavsiyesi edicek olanınız varmı :D

Günaydın avrupa yakası

iyi günler hayırlı işler herkese, güzel bir hafta sonunun ardından istanbul 'dan selamlar. Yarış iyiydi, taki ilk turun başında ön jantı ve lastiği patlatana kadar bu sebeple parkuru koşarak ve yürüyerek tamamladım. 10 kişiden 9. oldum ki 10. olan arkadaşı son çıkışta koşarak geçtim:D :D

not jant 8888888 çiziyor

evet burak artık göbek atmaya başladı:D :D arada maşaya takılıyor

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı, bereketli ve stressiz ola Avrupa Yakası.

@temu90

Hoş geldin Kâşif'im. Önemli olan yarışa katılabilmen, kaçıncı olduğun önemli değil. :rolleyes: :) Sağ salim gelmişsin ya, ona bak sen. ;)

Sana bir Mavic veya Dt çemberli bir set şart oldu abicim. Ancak onlar kaldırabilir senin yükünü. :)

Bu arada, pazar günü inceden bir Göktürk turuna katılan dostlarıma da teşekkürler. Ufaktan bir 90km. cik güzel geldi. :)

Görüşmek üzere dostlar.

Günaydınlar AYPG :)
Dün bol eğlenceli ve bol aksiyonlu bir tur gerçekleştirdik. Katılan dostlara teşekkürler.
Temu hoşgeldin. Haşim abiye katılıyorum. Sana hafiflikten ziyade sağlamlığı ön planda olan jantlar şart gibi.
Bu arada koşarak geçtiğin kişiyi merak ettim. :D

@Aytekin Erzan

Hoşgeldiniz Edirne kaçakları,yediğiniz içtiğiniz sizde kalsın :D

Edirne'de neler yaptınız dinlemek isteriz :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selam Avrupa yakası. Ben bu gece sabahlayacağım için bendeki fotolar yarına. Aytekin abi ekler sanırım akşama kadar. Sefa sen de olmalıydın çok andık seni. Bütün kilolarını geri almış olarak dönerdin. :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri