Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Burak Yılmaz

Sana Scott MTB bakarım dedim sen yol istiyosun. Yolda yardımcı olamam moruk :( Ama önerim ne akdar bilmiyorum bir bak araştır şunu: Cannondale Primera idi sanırım

Scudo
Ayhan abi yarışta 18 yaş sınırı olduğu haberini aldım :( Büyük bir ihtimalle gelemiyorum. :(

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
koraycım 17-18 yaş sporcuların olduğunu söyledim yarışlara katılabilirlermi diye yazıştım. cevap bekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
2.000 Tl param olsa !

Toplarım, ama acele etmeden ! Forum'da o kadar güzel parçalar düşüyor ki. Bazen paramız olsada alsak diyoruz. Bence topla. Gidipte sıfır alma. Duydun mu beni burak. Sıfır' a para verme... Forum'dan toplamaya bak...

• Beğen
Tepkiler: Burak Yılmaz
@Sefa Yıldız

acele etmiyorum zaten benim şansıma parçalarda bu ara ıkıntı var pek bişey düşmüyo :) Gözlemlemedeyim ;)

Eve yeni girdim Levent abi ve ben alnımızın akıyla Avrasya Maratonu 15 km etabını tamamladık. Çok güzel geçti. Levent abi bir ara bi kaç foto var atacak onları.

• Beğen
Tepkiler: nighteagle1
Selamlar A.Y.P.G
Yağmuru çamuru özlemişim doya doya kirlenmeyi sahilde 3X3 yaptım azda olsa rahatladım :D

sefa, bende ormandaydım cicim :D 3 tur attım 45dak kadar durdum bir güzel çamurlandım sonrada dönüşte yağmur yıkadı sağolsun, ama sağ bacağımda bir sorun var diz bölgemde şişlik biraz aranızda olamayabilirim.

Maraton'a katılan abilerimi tebrik ederim

@temu90

1-2 Ay sonra bende orman'da tıırmanmaya başlarıım. Hamlamışım üstümden bu hamlığı atıyıım beraber gideriz.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri