yeni bir yarış organisasyonuna yardımcı olmak için katılmalı ve destek vermeliyiz arkadalşlar.
25 Ekim Ebis Bisiklet Yarışı
bir eDirne'li olarak yolu tam bilmeyenlere ya da çevre illerde olup dusunenlere ufak bir not; yolda özellikle kirishane seddesi-bosnaköy-meriç köprüsü kısmı yol bisikletlerine cok uygun olmayabilir. Kirishane seddesinin kamyon - traktör ve benzeri ağır araçların kullanması sebebiyle cukur ya da asfaltta bozukluklar görülmekte, bosnaköy-köprü arasını uzundur kullanmadım ama orada da benzer bir durum söz konusuydu, asfaltı sıcak asfalttı yanlıs hatırlamıyorsam ve "titrek" bir yoldu =)
ben ebis deki organizasyonla ilgilenen arkadaslara da ufak bir not ilistirmek istiyorum; eDirne'de bisiklet kullanımı yaygın olmasına karsın profosyonel anlamda bisikletle ilgilenen (hatta bisikletle profosyonel anlamda ilgilenildigini bilen) vatandasımız cok fazla degil.. benim gözlemim tabi bu.. daha önceki organizasyon deneyimlerime ve eDirne'de gözlemlerime dayanarak sunu diyebilirim ki, 25km'lik bir parkurun yarış seklinde sunulması halkımıza biraz korkutucu gelebilir. Tabi biraz da organizasyonu zorlayabilir.. Bu parkurda en az iki cesit grup olacaktır. ~30km ortalama hızla 1 saatin altında bitirebilecek bir grup olabilecegi gibi daha bosnaköy tarafındaki askeriye köprüsüne ulasmadan pilini bitiren arkadaslarımız da olacaktır.. EBİS icin İlk yarıs organizasyonu oldugunu dusundugumuzde bitisi daha toplu olabilecek kısa bir parkur daha güzel olabilirdi.. Eğer hala düzenleme imkanı varsa ya da kücük pedallar icin ekleme yapılabilirse kücük bir parkur olusturulması daha hos olacaktır..
Evet tam bosnaköy yoluna girerken bozuk bir satır var ama uzun değil ve genel olarak yol durumu eyi.Zaten bu güzergah üzerinde genelde gezi yapılıyor.18 eylül motorsuz taşıtlar gününde yol bisikletiyle katılan birçok arkadaş olmuştu bu yolda yapılan geziye ve yol bisikleti için kötü bir yol değil bana sorarsanız bir tek köpek çıkıyor onun da önlemi alınacaktır.yalnız katılmak isteyenler rehberlere ismini yazdırsın lütfen.Aklınıza takılan birşey olursa sorabilirsiniz
sağlıcakla kalın
Arkadaşlar
YARIŞMAYA KATILMA ŞARTLARI:
1) 1 Adet nüfus cüzdan sureti,
2) Lisanslı olanlardan lisans fotokopisi. Lisanslı olmayanlardan sağlık ocağından alınabilecek sağlık raporu,
3) Bakımlı bir bisiklet,
4) Kask,
5) Gözlük,
6) Tayt.(taytı olamayanlar eşofmanla katılabilir)
NOT: Yarışmaya başvuru süresi 24 EKİM 2009 Cumartesi günü saat 18:00 'a kadardır.
Sağlıcakla Kalın!