Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@ayhan248

abi bende çıkıcam 20.15 te yeşilköy meydanında görüşmek üzere

@byyurt

Bilmem uyar mı uymaz mı ama yanımda getirmicem taşıyamam onları modeli araştır bak uyarsa alırsın :)

arkadaşlar yarın sabah saat 08.00 da sahilde sinan abi (can avcı) ile turlayacağız katılmak isteyenler ile sahilde karşılaşırız

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
günaydın A.Y.P.G akşam esen şiddetli rüzgara inat bugün hava oldukça güzel :) varmı herhangi bir tur planı olan?

Günaydınlar ola A.Y.P.G

Yarın güzel bir tur yaparsanız uzun.Bende size eşlik edebilirim. Bu son havaları kaçırmayalım. Gidelim biraz gezelim.

avrupa yakası

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

yarın bolluca ve imrahor etrafındaki gölleri turlıyacağım,bakalım oralarda güzel balıklar çıkıyormuş.bende bir keşif turuna niyetliyim.

yağmur yağarsa bisikletle çıkmamhemen ikinci plan olarak boğazda lüfer ve çinekop için olta atacağım.

Selam AYPG
Dizimdeki sakatlıktan dolayı aranıza katılamıyorum.Bisikletimde de bayağı hasar var.Sanırım uzun bir süre de yokum :( Turlara trenle gelmeye çalışacağım.
Herkese eğlenceli ve keyifli bir haftasonu diliyorum

Geçmiş olsun Hakan.

Yarın herhangi bir tura gelirdim ama Avrasya maratonu var. Levent abi ve bana şans dileyin. Levent abinin koşu antremanı var ama benim hiç yok ama bitiririm diye düşünüyorum 15 i. Haftaya inşallah hava güzel olurda bir uzun yaparız. Özledim ya. Sefa mesailerin bitiyomu haftaya kadar. Artık sen de gel.

Abi bitti gibi can çekişiyor. Az kaldı az yanınıza gelmeme ben yarın çıkarım çıkacak olanda özel mesaj ile nereye gideceğini belirtirse uyarız.

Hakanım geçmiş olsun. Bir an önce iyileşmeye bak abicim.
Yarın düzenlenecek orta halli turlara ben de varım. Evde yata yata karpuzu büyüttük.:D

• Beğen
Tepkiler: Hakan Durmuş
Tamam o zamannnnnnnnnnnnnnnn :D

1-Sefa
2-Alper
3-Koray
4-
5-
Gelecekler lütfen isimlerini listeye eklesinler.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri