Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Tüüü nerelerden geldim koştura koştura tur iptal yazıyor. AYPG ne zaman tur iptal etti de şimdi ediyor? Hey Allah'ım elektrikler kesikti az önce girdim eve karanlıkta giyindim hemen tam elektrik geldi foruma bakayım dedim ki... :eek:

Süleyman abi foruma bakmaz çıkar ona göre. Çıkacaklar varsa çıkıyım evden geç olmadan yok mu gelecek?

Ben de çıkıyorum Süleyman abiyle 21:15'te hareket edeceğiz BP'den. Gelen olursa 0534 482 73 00 :)

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol güneşler,iyi dersler.:D

mecidiyeköyde serin bulutlu ve zaman zaman bulutların arasından açan bir güneş mevcut. yağmurdanda eser yok bu aralar, yinede sabah-öğlen tur yapacak arkadaşlarıma yağmurluklarını yanına almasını rica ederim. bol pedallı günler dilerim.

Günaydınnnnnn dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Keyfim acayip yerinde Düzenli beslenerek 3 hafta'da 10 kilogram vermişim. :D Tartı'da 100 değil 90 yazıyor :=) İşler yavaşlamaya başladı 1-2 hafta sonra bende sizlerle birlikte pedallıycam.

@Levent_K

Yok yok Aç kalmıyorum merak etme abi ... :D

Öğlenleri şiş kebap,urfa,adana iskender yiyorum.
Sağlığım son derece iyi ,acayip enerjim arttı .
Beni bilirsiniz Bende sizdenim :D Pis boğazıma engel olamam yerim :D
Yiyerek zayıflıyorum.Günde 5 litre su tüketiyorum onun sayesinde göbek gitti gidiyorrrrrr:D

@Sefa Yıldız

Aferin aferin:D Eritiyoruz tek tek Avrupa, hadi bakalım

Çiko aman dikkat et çok kısa sürede verdin bu kadarı, tekrar alırsın daha fazlasını ona göre söleyelim yani ;) Ben 3 ayda vermiştim 10 kiloyu :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
selam herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

sefa sakın zayıflama ilacı falan kullanayım deme öyle bir düşünceye bile kapılman hata olabilir.dikkat et.

ayhan ağbi sümeri sabahtan beri arıyorum ama telefonu kapalı olduğundan ulaşamıyorum kendisine başka bir güne kaldı gibi gözüküyor.

@Nedret Günaydın

merhaba kaptan akşam sümer ile msn konuştuk saat 12 de m.köy halkbank önünde buluşacaktık. saat 12.30 kadar bekledim gelmedi. üç defa telefon ettim ama hattı kapalı idi. ben de işe döndüm.:(

ayhan ağbicim şimdi sümerle görüştüm :( işten çıkamamış ve mecidiyeköyde şu an oralarda dolaşıyor.
oda sana cepten ulaşamıyormuş.

bir kendisini arasanda bulunduğun noktaya gelecek kendisi.

Bugun buralar pek sessizleşti. Biraz canlandıralım. 1 fotoğraflar atıyım bütün dostlarımın yorumlarını duymak isterim!

(link)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

çekme göbegini içine çekmeeeee:D:D

şaka bi yana aferim sefacım güzel birşeye niyetlenmişsin vede başarıyosun:)

yeni işten geldim çooook yorgunum dostlar.
haftaiçi turlarınada katılamaz oldum.
özledim sizleri valla.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Sefa Yıldız

Tonton'um, süzülmüşsün. :eek: :rolleyes: :)

Birader, zayıflayıp da ne yapacaksın. Biz seni bu halinle daha çok seviyoruz. Bırak, boş ver zayıflamayı, taş yerinde ağırdır. ;) :crazy292:

Bu arada, cümleten günaydın dostlarım. Akşam bir aksilik olmaz ise, aranızdayım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri