Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
iyi yolculuklar beyler, gece eve geç ve yağmurda gelmemden dolayı gelemedim uğurlamaya :(

Scudo
@temu90

Temu, Sefa'nın babasıyla görüştüm bazı şeyler kötü gitmiş.(Birinin ayağının kırıldığını söyledi) Feribota binemezlerse sabah biniceklermiş dedi.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Hepsinin telefonu kapalı. Şarjları bitmiştir. Ulaşmaya çalışıyoruz sizde deneyin. ( Kesin bi bilgi yok durumlarından hemen endişelenmeyin. )

Şimdi Sametle konuştum herhangi bir sorun yokmuş.Yarın akşam döneceklermiş telefonlar şarzları bittiği için kapalıymış.

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler. iyi günler dilerim.:D

mecidiyeköyde hava zaman zaman güneşli, fakat bulutlar geziyor.bol pedallı günler dilerim.:D

uludağ tur ekibi dönmüş, sağ salim. ayrıntılı haberleri arkadaşlardan alacağız.:D

avrupa yakası günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeeee ;)

temuçin nerde kaldın yaw,durakta ağaç oldum seni beklerken zaten sırılsıklam olmuştum beylik düzünden bakırköye gelinceye kadar :(

neyse ben güle oynaya ekibi yenikapıdan uğurladım,son durum ve güzel haberleri aktif gençlikten adrenalini yaşıyan arkadaşlarımızdan bekliyoruz.

Güzel, harika bir tur oldu aksaklıklar ve düzensizlikler sonucu. Her şeye rağmen macera, adrenalin, fantazi, eğlence, uykusuzluk :)

Öyle güzel ki közde fanta kutularının içinde su kaynatıp çay veya kahve içmek, sucuk kızartmak, tulumun içinde bile üşümek, soğuktan donan parmaklarını ıssırınca onları hissetmemek offf :D

Dernek yönetim kurulundan Metin abiye, Kerem abiye ve Bülent abiye geçirdiğimiz hoş vakitler ve destekleri için teşekkür ederim.

Birlik ve beraberliğimizin devamı, o uzun rampalarda ve karanlık yollardaki desteğiniz için, vs. Leven_k ve Selim kardeşime de ayrıca teşekkür ederim. SLS :)

Grup aksaklılardan dolayı 2'ye bölündü.

6 kişilik öncü grup sağ salim evlerine döndü.

Diğer grup ise 10 kişi olarak kamp alanında kaldı. Bugün gün içerisinde dönecekler aldığımız haberlere göre.

Kırık var olayı da bizim gruptan yok diğer gruptan var mı bilmiyorum ki dün olsaydı söylerlerdi telefonla çok görüştük. Bizim grupta ufak bir kazamız oldu kırık çıkık yok herkes iyi.

Buradaki arkadaşlar meraklanmasın diye ufaktan açıklamalar yaptım bilginize.

Allah'a emanet olun ben az daha uyuyacağım :D

• Beğen
selim diğer gurupta bulunanlardan bir kaçının numarasını iletirmisin bana,görüşmek istiyorum onlarla.
baya bir huzursuzlandım şimdi. :(

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Nedret Günaydın

Cihazların ya şarjları bitti ya da çekmeyen bir alandalar.

Onur Berberci: 0554 620 07 47
Samet Misir: 0537 921 55 53
Oğuzhan Kaban: 0506 716 62 20
Sefa Yıldız: 0535 499 76 44

Evet Selam dostlar;Uludağ turu sağ salim bitti çok şükür.Çok şükür diyorum çünkü çok aksaklık oldu ama biz aklımızı kullandık sorunların üstesinden Allah ın izniyle bir bir aştık.İlk gece Uludağda kamp alanında konaklandı.Ertesi sabah ateş yakıldı ısınıldı yemek yendi zirveye çıkıcaklar hazırlandı 9-10 civarı yanlış hatırlamıyorsam 12 kişi zirve için yola koyuldular.Biz 4 kişi ;ben , Levent abi,Selim,Metin abi olumsuz hava şartlarını bir nebzede olsa tahmin edebiliyor(dağı kaplayan sis ve aralıklı olarak inceden yağan yağmur,yükseldikçe soğuyan hava) ve gereksiz olduğunu düşünüyorduk.Zirveye çıkmak için bir süre gittikten sonra bisikletleri bırakıp yürümek zorunda kalmışlar yol müsait değilmiş.Tam o yolda Bülent abi ve Kerem abi olumsuzluklardan ötürü bir süre sonra geri geldiler.Onların söylemelerine göre sisten birbirlerini görememişler sesle iletişim kurmuşlar çok sıkıntılıymış...Neyse; saat ilerledikçe bizi de endişe kaplamaya başladı gelebilceklermi kamp alanından erken harekete geçebilcekmiyiz vapura yetişebilcekmiyiz diye.Bir aradık ki ne yazık ki 10 kişi zirveye ulaşmış fakat dönerken sisten olsa gerek döndükleri yolları bulamamışlar.Öyle böyle giderek bir köye ulaşmışlar.Bize ordan bir araç bulup aşağıya kamp alanına gideceklerini bugün yetişemiceklerini ertesi gün bisikletleri bıraktıkları yerden almaya gideceklerini söylediler.Bizde 6 kişilik grup tam bir grup gibi birbirimizi bırakmayarak haberleşerek turu tamamladık.Bu yüzden Levent abiye Selim kardeşime Metin abiye Kerem abiye Bülent abiye çok teşekkür ederim.Bu turdan herkes geçte olsa her konuda birçok ders çıkardı.Allah' a çok şükür biz planlanılan şekilde sağ salim tamamladık.Geride kalanların Allah yardımcısı olacaktır inş.Aklı selim insan var bildiğim aralarında kimse endişe etmesin;)Bu yazım yaptıklarımızdan ve olanlardan bilgilenmeniz içindi.Tekrar Hoşbulduk AYPG:)

Samet'le ve Ramazan abiyle görüştük herhangi bir problem yok, kırık ve herhangi bir sakatlık da yok sallama haberler verilmesin endişelenmesin millet ;) Şuanda kamp alanında dönüş için hazırlık yapılıyormuş. Bilginize..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri