Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Selamlar A.Y.P.G Son güncellemelerim Onur mata hiç gerek kalmadı.Getirmezsen sevinirim.Levent abi sen o 4 kişilik çadırı getirirsen ben alıcam.Oğuz'da 4 kişilik aldığına göre Bize çadırlar fazla fazla yeter .Ben hazırım.

Scudo
@Sefa Yıldız

Sefa sana dedim ki ona buna güvenme son güne bıraktın şimdi sanırım çadırı ayarlayamadın ve Oğuzun dediğinide anlayamadın oğuzda 1adet 2kişilik ve 1 adette 4 kişilik çadır var ve 4 kişilik çadırı getirirse sen,ben,onur ve oğuz bu çadırda kalabiliriz ve diğerlerinin çadır eksiği yoktu bildiğim kadarıylahal böyleyse şimdi Oğuzun 4 kişilik çadırı getirmesi halinde Levent kendi 2 kişilik çadırını getirecek ve Samet ile birlikte kalacaklar fakat Selimslerin durumu belli değil onlar gelecek vede çadırları yoksa Oğuzun hem 2 kişilik çadırı hemde 4kişilik çadırı getirmesi lazım anlaşılmayan bişey varmı ekibin dikkatine bundan sonra Sefa Yıldızı muhatap almayın yoksa - derecelerde dıraıda kalmayı göze almanız gerekecek gibi...

@Oğuzhan Kaban

Oğuz sen her ihtimale karşı o 4 kişilik çadırı getir yarın limanda atekrar bi durum değerlendirmesi yaparız ona göre fazla çadırımız olursa yenikapıda emanete falan bırakırız bu Sefa ortalığı karoştırdı yine....

@Aytekin Erzan

aytekin abi o zaman yeni aldığım çadırla geliyorum.her ihtimale karşı eski çadırımıda getiriyorum.ama benim küçük çadıra gerek almıyor diye düşünüyorum.yinede sen nasıl istersen abi çünkü ikisini taşımakda zorluk çekembilirm.

-Sanırım yanlış anlaşıldık. Koraydaki 4 kişilik çadırı gidip kendisinden elden alıcağım gün taklaya geldim. O da bana " Ben 4 kişilik çadırı Levent abiye verdim.Ondan alırsın" dedi.( Yani Koray'ın çadırı LEVENT ABİ de..)

-Üstüne Oğuz 4 kişilik çadır almış.( Artı iki kişilik daha var onda.)

-Onun üstüne Onur da 4 kişilik çadırını getiriyor.

-Levent abide kendi iki kişiliği getiriyor.

-Selimlerin kıçını ben kovalayamam gelirlerse çadırlarını halletsinler. Ben onlarla konuştum kem küm ediyorlar. Büyük ihtimalde gelmezler. ( VE SELİMLER GELSE BİLE HER TÜRLÜ BU KADAR ÇADIRA SIĞARIZ. 16 kişi bu çadırlara sığarız. Bizim çadırsız tayfa zaten 6 kişi.. )

-Şimdi Aytekin abi çadır sayısını gördün yukarda. Ona göre fazlalık varsa sölersin getirmesinler. Azsa da ben dışarda yatarım senin için rahat olsun

-Ben sadece Levent abinin getireceği 4 kişilik ( yani Korayın) çadırı alacağım.Durum budur yani.

Aytekin abiyle telefonda görüştüm ve Selim Leylak'la da telefonda görüştüm şimdi.
Floryadan saat 5,50de Tren istasyonunda olacağız. 6:00 Trenine binip Yenikapıya geliyoz.Aytekin abi , ben , Levent abi, Onur.
Diğerleri en geç 6,50gibi Yenikapıda olsun.

Selim Leylak Koray'ın 4 kişilik çadırı taşıyor.
Levent abi kendi 2 kişiliğini taşıyor. ( Samet ve Levent abi için. )
Oğuz yeni aldığı 4 kişilik çadırı getiricek ben taşıyorum.
Haşim ve Ramazan abi Nedret abinin çadırı almışlar. İkisi ondalar.

Çadır = 4(Koray'ın) + 4(Oğuz'un) + 2(Levent abinin) + 2(Haşim abinin)

Toplamda biz 10 kişiyiz. Bizim çadır işi fazlasıyla tamam. Diğer 5 kişiyi Aytekin abinin arkadaşları. Onlar kendi çadırlarını halletmişler sanırım. Bizim çadır olayı tamamdır.

Ben , Aytekin abi , Onur = 4 kişilik çadır.( Oğuzun çadır. )
Selim L. , Selim S. , Oğuz = 4 kişil çadır. ( Koray'ın çadır.)
Levent abi , Samet = 2 kişilik çadır. ( Levent abinin kendi çadırı.)
Ramazan Abi, Haşim abi = 2 kişilk çadır. ( Nedret abinin çadırı.)

Son güncelleme budur.. Kimse kafadan bişey yazmazsa iyi olur , karışıklık olmasın daha.

A.Y.P.G selamlar...

Hepinizin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım... daha nice güzel huzurlu sevdiklerinizle bir öncekini aratmayacak güzellikte bayramlar dilerim...

hem bisikletten hem forumdan uzun süre geri kaldım... girdim baktım çok keyifli organizasyonlar yapılmış gene (kuru fasülye olayı) tebrik ederim..:) kara kış tam gelmeden turlara katılmak istiyorum kısmetse...

bu arada Alper Koray ve Onur size çok geçmiş olsun diyorum acil şifalar diliyorum... Selim seninde geçmiş doğungünün kutlu olsun...

gelelim şu bayram turuna...:) süper düşünülmüş bir tur emeği geçen herkesi tebrik ederim... aranızda olmayı ciddi anlamda çok isterdim... yolunuz açık olsun allah kazasız belasız gidip gelmeyi nasip etsin...

umarım geldiğinizde görüşürüz...

TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI OLMAYI GURUR TÜRK OLMAYI ONUR SAYANLARIN BOL YILDIZLI DEĞİL AY YILDIZLI BAYRAK ALTINDA SELAM DURANLARIN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR SAYGILAR SUNARIM...

@Sefa Yıldız

bu hesaba göre herşey normal görünüyor...
tur heyecanı had safhada olduğu için bazı ufak tefek gerginlikler olabilir bu yüzden mümkün olduğunca herkes açık ve net bir dille konuşursa iyi anlaşılır...
şimdi selimlerin gelmemesi durumunda bir adet 4 kişilik çadır boşa çıkar ozamanda o çadırı bırakır 4 kişilik çadırda 4 kişi kalırız...

Hadi bakalım herkese iyi geceler şimdilik aklına takılan bişey olan varsa saat 22:30 a kadar yazsın yoksa geç kalmış olur....
herkese tavsiyemde 22:30 a kadar uyku durumuna geçmiş olmasıdır aksi takdirde Hakan Durmuşun Kartepe macerasındaki duruma düşersiniz...

Selim'lerin son karar açıklaması!

Levent abiden gün içinde aldığımız 4 kişilik Koray'dan aldığı çadır ve diğer tüm malzemelerimizi tamamladık. Az önce biletlerimizi de 7:30 feribotuna orta salona aldık. Şimdiden hayırlı olmasını diliyoruz.

Çadır için de telaşlanmayın herkes bir yerlere sığar elbet zirve bizimdir Allah'ın izniyle ;) Selim, ben ve Samet bizim çadırdayız bu durumda bizim çadırda da Levent abinin çift kişilik çadırında da 1'er kişilik boş yer kalıyor. Gelmek isteyenler gelebilir.

Haydin biz artık montajlarla uğraşalım 2 bisiklet bagaj heybe hazırlıklara devam diyelim.

Selametle ;)

Bu durumda bendeki çadırı getirmiyorum. Heycan hat safada oy oy oy :) Bu arada kahvaltılıkları unutmayalım. Biz börek işine girdik şu an annemle :)

evet bende herşeyle tamamım kahvaltılıklarıda hazırlattım.
heycan son sürat artmaya devam ediyo zaman azaldıkca...

İyi yolculuklar.Keyifli sürüşler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri