Şimdi Sefa'dan aldığım habere göre Küçükçekmece tayfası trenle gidiyormuşuz. 6,05 te Florya'dan geçen trene bineceğiz. Bu duruma göre Levent abi seninle saat 05:40 ta Halkalı tren istasyonunda buluşalım.
beyler zamanımızı ve performansımızı göz önünde bulundurarak bize en uygun güzargahı çıkartmaya çalışıyorum sabahtan beri ve acayip iştahlandım sanırım her şey yolunda giderse zir venin arka tarafından iniş yapabiliriz ve böylece daha fazla yer görmüş olabiliriz beni ençok heyecenlandıran inegöle inebilecek olmamız ve tabiki oylat a uğramadanda olmaz yalnış şöyle bir seçim yapmamız gerekebilir zirvedn sonra inegöl güzargağını seçer ve oylat falan yaparsak bursa şehir merkezi için karanlığa kalabiliriz...
yani bursayı unutmamız gerekebilir yada ilk programa sadık kalınarak zirve + Bursa olacaktır bunu gemide konuşur karara bağlarız merak edip bakmak isteyen olursa google earth ten bakabilir...
canım dostlarım sevgili arkadaşlarım
hepinizin mübarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
hayırlara vesile olur inşallah
yarın için heyecanım bir kat daha arttı bu arada
şükür bütün malzemelerimiz tamam yükümüzü sardık
yarın görüşmek üzere.
yarın sabah için heycan taavan yapmış durumda bende.
arkadaşlar dün uyyku tulumu almaya gittim aldım. bir tane 2 kişilik çadırım vardı.her ihtimale karşı yeni bi tane 4 kişilik aldım şimdi bagajımı hazırlıyorum aytekin abi veya bilgisi olan birilerinden haber bekliyorum faydalı olacaksa yeni aldığım 4 kişilik çadırı getireyim. acill haber bekliyorum herkese tekrar iyi bayramlar.