Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Akşama görüşüyoruz dostlar Selim Leylak ve ben olarak.

Ayhan abi saat 20.15 te olivium da buluşuyoruz haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Selam dostlar;

Bu arada bayram gezisinde olamayacağım.Bende hazırda alınmış bilet mevcut lazım olan var ise benden temin edebilir.Aksi takdirde yarın akşam iptal ettireceğim.İsteyen bana ulaşsın.

Tel: 05558571631

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
selamlar dostlar.
ben yazılanları okuyup alper kardeşimin iyi haberlerini okumaya heves ederken ( ki okudum şükür çok ciddi birşeyi yokmuş) koray kardeşimin kazasıyla
şaşkına döndüm üzüldüm.
canlarım herikinizede çok geçmiş olsun.Allah cümlemizi beterlerinden kem gözlerden korusun.
akşam görüşürüz arkadaşlar.

merhaba dostlar

selimleri olivıum önünde saat 8:15 de bekliyorum

Gün geçtikçe çoğalıyoruz bilmem farkındamısınız ?
Bu akşam 25 kişiydik.Katılan bütün dostlarımıza teşekkürler ederim.Aytekin abi o resmi atta aşk görsün millet:p:)

Selimler durumunuzu bu gece yazarsanız çok iyi olucak. ACiLLLL !

Koray'daki çadırı almak içinde ben kendim gidicem eğer gelmemek gibi bir durumuz söz konusu ise çadırı almaya gerek yok.Ben 2 kişilik bir çadır buldum aytekin abi ile kendime. Nedense bütün terslikler üst üste geliyor.Yarıın bütün herşeyi halledicem hayırlıısııyla ...

Ailevi programlar dolayısı ile benim gelememe durumum dolayısı ile Selim bugün öğle sularında iptal ettirdi. Şuan yeni eve girdim ve aile programı iptal oldu, Selim'le birazdan konuşup yeniden bilet alacağız büyük ihtimalle. Yarın da malzeme almaya çıkarız büyük ihtimalle yine, bilginize.

Bugun tren saatlerine baktım öğlen.
Florya'ya sirkeci treni ilk posta 5.43 te geliyor. Öbürü de 6 da geliyor.

Şimdi son karar nedir trenlemi gidiyoruz? Birde şimdi Oğuz'la konuştum benim çadırı getirmeme gerek yokmuş sanırım. Trenle gideceksek 6:00 da Florya'da olacak olan trene binelim. Burdan da 5,45 de falan kalkar heralde.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri