Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
merhaba kaptanlar, cuma tur listesini yavaştan hazırlıyalım:D

Son Hazırlıkları yapmadan önce,çok önemli birşeyi unutmadan yapayım dedim.
Aşşağıda görmüş olduğunuz resim'den Herkeze 1 er adet ön gidonuna elektrikçi'den alacağımız ÇIRTT'larla Pvc Ayarlattırdım. Bize sadece ÇIRTT lazım ben bulurum yaparım ederim diyen bir babayiğit varmı ortalarda bakayım ?

(link)

@Sefa Yıldız

Sefa iyi yapmışsın ben de AYPG için yaptığım tasarıma 15 tane dijital çıktı ve şeffaf dosya aldım onları da bagajların arkasına bağlarız ama nasıl bağlarız. 2 öne 2 akkaya cırt desek 4x15: 60 atne cırt lazım bize. Bir yol bulmak lazım.

(link)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
cırt dediğiniz;
bir tarafı tüylü diğer tarafı dikenli bezmi?

İncirildeki ctesi pazarına bakarım yarın..oluyor oralarda..

• Beğen
Değil abi. Bu kablo toplama aparatları arasında oluyor. Tırtırlı plastik birşey kapatınca kilitleniyor.

• Beğen
@Nedret Günaydın

Valla çok seviniriz gelecek olursanız. Biz Küçükçekmecedekiler olarak Florya'da 06:00'da buluşacağız. 06:15 gibi Bakırköy'de oluruz sanırım. Bakırköy'de buluşup Yenikapı'ya beraber gideriz. Orada herkesle buluşuruz. Şöyle şehvetli bir uğurlama bekleriz artık. Gece olsaydı havai fişek falan beklerdik ama neyse. Konfeti falan olabilir. :) Hemde bayramlaşmış oluruz. Çok güzel olur.

• Beğen
Bayram gezisi kişi listesi:

1- Onur Berberci
2- Hasan Göksun
3- Altan Beyazıt
4- Oğuzhan Kaban
5- Aytekin Erzan
6- Haşim Okyay
7- Ramazan Okyay
8- Samet Misir
9- Sefa Yıldız
10- Levent Kendir
11- Selim Leylak
12- Bülent Yamaner
13- Metin Çakır
14- Kerem Erbek
15- Cüneyt Orhan

Gidiş
21 Eylül Pazartesi 07:30 Yenikapı

Dönüş
22 Eylül Salı 22:30 Bursa

Arkadaşlar biletlerimiz alınmıştır. Gazamız mübarek olsun.

Her ihtimale karşı saat 07:00 de Yenikapı İDO'da olacak şekilde ayarlayalım kendimizi. Bir aksaklık olmasın.

• Beğen
gençler akşam saat 21:00 de bakırköy bp de bekliyorum.florya yapıyoruz inş.ben çay demliyorum,sizler bisküvi,gofret,falan fıstık getirin ,bide çekirdek çitleriz.nasıl ama?he birde gruba yeni katılanlar,tatlı getirsin okmi?

• Beğen
beyler bazı topiklerde bazı gurupların bize katılacakları gibi yada buna benzer yazıların yazıldığının söylentileri var etrafta bunla ilgili bir bilgisi olan varsa akşam karada açıklasın ve bilgi edinebilen olursa akşama kadar edinsin yalnız bu tura sadece yüz yüze görüşmelerden sonra katılınabileceğini herkesin bilmesi gerektiğini hatırlatırım...
görüşmek dileğiyle...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri