Son Hazırlıkları yapmadan önce,çok önemli birşeyi unutmadan yapayım dedim.
Aşşağıda görmüş olduğunuz resim'den Herkeze 1 er adet ön gidonuna elektrikçi'den alacağımız ÇIRTT'larla Pvc Ayarlattırdım. Bize sadece ÇIRTT lazım ben bulurum yaparım ederim diyen bir babayiğit varmı ortalarda bakayım ?
Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlar, bayramı aileniz ve sevdikleriniz ile mutluluk, sağlık , bereket ve huzur içerisinde geçirmenizi temenni ederim.
Sefa iyi yapmışsın ben de AYPG için yaptığım tasarıma 15 tane dijital çıktı ve şeffaf dosya aldım onları da bagajların arkasına bağlarız ama nasıl bağlarız. 2 öne 2 akkaya cırt desek 4x15: 60 atne cırt lazım bize. Bir yol bulmak lazım.
Valla çok seviniriz gelecek olursanız. Biz Küçükçekmecedekiler olarak Florya'da 06:00'da buluşacağız. 06:15 gibi Bakırköy'de oluruz sanırım. Bakırköy'de buluşup Yenikapı'ya beraber gideriz. Orada herkesle buluşuruz. Şöyle şehvetli bir uğurlama bekleriz artık. Gece olsaydı havai fişek falan beklerdik ama neyse. Konfeti falan olabilir. Hemde bayramlaşmış oluruz. Çok güzel olur.
gençler akşam saat 21:00 de bakırköy bp de bekliyorum.florya yapıyoruz inş.ben çay demliyorum,sizler bisküvi,gofret,falan fıstık getirin ,bide çekirdek çitleriz.nasıl ama?he birde gruba yeni katılanlar,tatlı getirsin okmi?
beyler bazı topiklerde bazı gurupların bize katılacakları gibi yada buna benzer yazıların yazıldığının söylentileri var etrafta bunla ilgili bir bilgisi olan varsa akşam karada açıklasın ve bilgi edinebilen olursa akşama kadar edinsin yalnız bu tura sadece yüz yüze görüşmelerden sonra katılınabileceğini herkesin bilmesi gerektiğini hatırlatırım...
görüşmek dileğiyle...