Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Koray Karaman

İyi dilekleri için herkese teşekkürler.:)

Korayım haklısın valla. Verilmiş sadakamız varmış. 45'le omuz üstü uçmaya rağmen gene az hasar aldım.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Scudo
@AlperTemircan

Alper kardeşim ne oldu sana yaw üzüldüm.Nasıl böyle düştün merak ettim doğrusu.Ucuz atlatmışsın Allah korumuş neyseki birşeyin yok.Geçmiş olsun kardeşim iyi bak kendine çabucak iyileş.:(

Doğum günümü kutlayan herkesede teşekkür ettim:)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
Akşam ben gelemiyorum.Urfadan amcaoğlu gelicekmiş.Zaten tempoda yüksek tutulcaksa ben pek bulaşmiyim :)

alpercim kırık çıkık olmadığına çok sevindim,neyse ;geçince bişey kalmaz! kötülere birşey olmaz! biliyorsun.
selimcim seninde doğum günün kutlu osun kardeşim! yarın akşam kaytarmak yok ona göre.

Koray geçmiş olsun tekrardan..
Yakın takibin zararını yine gördük böyle turlarda en az 2 metre mesafe bırakılmalı arada!

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
Korayıma tekrar geçmiş olsun taksiciler işte sarı bela yapılacak bir şey yok bozma moralini korayım sen iyiysen gerisini boşver

• Beğen
Tepkiler: Koray Karaman
Aynen olur böyle şeyler.Hakanın dediği gibi sende sorun yoksa gerisini boşver...Tura gelince uyumlu ve güzel bir ekipti.Herkese teşekkürler...Ayagınıza sağlık.

• Beğen
Tepkiler: Aytekin Erzan
Koray geçmiş olsun. Yine taksici vakası sanırım. Bunlar iyice azıttılar. Birşeyler yapmak lazım artık. Birkaç tanesini sallandıracan taksim meydanında akılları başlarına gelecek. Her geçen gün nefretim artıyor bunlara. Hepsimi aynı olur ya. Neyse sende birşey yoktur inşallah.

Geçmiş olsun Koray kardeşim en kısa zamanda düzelirsin inş. onlar için bin defa küfretsek kendimiz günaha gireriz Allah a havale edelim cezalarını bir gün mutlaka bir şekilde çekerler içiniz rahat olsun.

Bu arada akşama ne yapıyoruz bakalım uzunda olur varım yani:) Hadi bakayım akşama görüşürüz dostlar.

Ben bu akşam yokum malesef. Biliyorum bayramdan önce son akşamımız ama bayrama girdiğimiz için işleri sıfırlamamız gerekiyor o yüzden işten çok geç çıkacağım. Herkese keyifli bir akşam diliyorum. Bayramda görüşmek üzere. :) İçim de kıpır kıpır bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Bu arada 2 dizlik birde korse aldım ve 10 lira para verdim :D
İşime yarar sanıyorum. Terliyken insan en çok böbreklerine rüzgar alıyor.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri