Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Arkadaşlar bayram gezimize gelecekler bu akşam 50 şer lira getiriyor. Uyarmadı demeyin kalmaz bilet. :)

Onur,
bu akşam birlikte çıkabiliriz,
yokuşun başında buluşma olabilir, (akşamları dönüşte ayrıldığımız yer)
iftardan sonra çıkalım.

İftarı yapıp çıkarım işte. Yemeğin durumuna bağlı. Evden çıkarken çağrı atarım. Sende ona göre ayarlarsın kendini. Zaten ayarlama konusunda iyisin arele bi geliyorum bakıyorum arkamda sürüyosun sen de artık o caddede giderken arkayı kontrol edicem hep. :) Levent abi sende özelden ver telini çıkarken sanada çağrı atarım.

huopp adrenalin dolu gençlik neler oluyor bakalım burada,gene içiniz kıpır kıpır ;)

rotayı avcılaramı cevirdiniz,kimler avcılar istiyor öncelikli bir parmak kaldırsın.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Ne o? Avcılar nereden çıktı şimdi yahu. Gözlük yok gözüme toz toprak kaçıyor giderken yahu benim :D Florya iyidir aynı ağaç altında biz bize takılalım bugün şöyle bence. Florya'ya parmak kaldırdım :crazy292:

ı am agree with one of the Selims...
bu akşam konu bol konukta bol olur umarım yani konuşulacak çok şey car bence
o yüzden Avcılar + 1 saatimize neden olur..
Florya klasiği yapalım diyorum meydan ağaç altı...
beyler ne getireyim gelirken termosa çay demleyeyimmi
? çekirdeğimiz var kahvemiz var ooooo budan sonra metroya gidip toptan alalım iyi oluyo böyle
niko sende gel ve senin engin out door tecrübelerinden yararlanmak isteyebiliriz...

@Burak
Ben seni çıkmadan arıycam moruk e-5 girişinde buluşuruz evden oraya gitmem 10-15 dk ona göre hesaplarsın.. ;)

21:00 de bpde olurum beyler 21:05 de hareket ederiz ona göre ,sonra uyarmadı demeyin
hem bir termosda çay size yakışır bu akşam benden

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri