Meşhur ağaçımızın orda olalım
1-Nedret Kaptan
2-Aytekin erzan
3-Sefa yıldız
4-Ayhan abi
5-Onur
6-Selim siliğ
7-Levent_K
8-AlperTemircan
9-Hakan Durmuş
10-Koray Karaman
11-Berk Adıyaman
12-Erhan Kıroğlu
13-Oğuz Kaban
14-
15-
Gelmek isteyenler listeye ismini eklesinler.
Ben hazırım beyler iftardan sonra damlıyorum sahile
evet sizin getirmeniz gerekenler şunlar:
bir paket şeker ,5lt su ,küçük bi paket süt ( nescafe için) ve bardak anlaşıldımı sakata gelmeyelim
çekirdek ve bisküvileri bol alalım misafirlerimiz olabilir...
çok komiksin Alper ....
ilk defa böyle bi espri aldım ,,,
şimdi akşam hesaplarız....
bakın beyler malzemeler eksik olmasın
birde bana çıktı alabilen varsa bir tane satılık bir tanede tehlikeli madde uzak dur yazısı getirin akşam...
keyifli bir çarşamba akşamıydı arkadaşlar
katılan arkadaşlara çok teşekkürler.
aytekin ve levent kardeşime ayrıca teşekkür ediyorum.
cumaya görüşürüz inşallah.
yıldızlarda kayar durumları yaşamayalım sonra....
alemsiniz çocuklar bir az size gır gır olsun diye böyle bişey düşündüm
herkese teşekkürler
Levent gecenin kurtarıcısıydı eline sağlık Leventcumaya daha keyifli bir akşam yaşamak umuduyla görüşürüz...
Biliyoruz abi ya ayıp ettin amacımız dalga geçmek değil. Gerçekten güzel bi marjinallik kattın ama geceye. Bu arada Levent abiye ve Aytekin abiye ayrıca teşekkürlerimi iletirim. Ellerinize sağlık.
Güzel geceydi,gelen bütün herkezin ayaklarıına sağlık.Aytekin abiye ve Levent abiye çay için ayrııyeten teşşekkürler (ne kadar içemesemde ) Cumaya alıırıım acıısıınıı 28 kişiydik.Çok güzeldi herkeze çok çok teşşekkürler.
Her ekipten katılan tüm arkadaşlara teşekkürler. Güzel ve bir hayli de kalabalık bir gece oldu çorba misali Niko kaptanı da zaten bir ara gördüm sonra kayıplara karıştı Erken mi kaçtı anlamadım Bu arada tüp, çaydanlık ve tüm ekipmanlar için Aytekin ve Levent abiye teşekkürler.