Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Temu hoş geldin...
Ayhan abi hepinizin bizimle olduğunuzdan şüphemiz yoktu...

Evet arkadaşlar selamlar herkese...
Pazar günü gerçekleştirdiğimiz muhteşem turumuzu aynı gün içinde tamamlayamadıysakta gece 01:00 den önce evlerimizde olduk
gezimize ait teknik verileri sanırım Haşim kardeşim sizlerle paylaşacaktır benim teknik vei verdiğim bugüne kadar görülmediği için bugünde vermeyeceğim
fakat kısaca söylemek istediğim şu olabilirki şiddetle tavsiye ederim bisiklete gönül veren ve bisiklete binmekten keyif alan her insanın bizim yaptığımız gibi bir tur yapmasını cenabı haktan dilerim...
arkadaşlar turumuza katılan tüm arkadaşlarımı tebrik eder sevgilerimi sunuyorum kesinlikle sorunsuz bir turdu çok genç yaştaki arkadaşlarımızın gösterdiği bu performans beni gerçekten çok duygulandırdı keyiflendirdi ve sevindirdi çocuklar harika biniyorsunuz çok daha iyisinide yapabilirsiniz yapacaksınızda bunu hissedebiliyorum ve göreceğimdende eminim
tekrar tekrar teşekkürler Allah gönlünüze göre versin...

Bravo Bravo Bravo

TEK RAKİBİM KARAMAN HAVA YOLLARI....

Selamlar Avrupa Yakası Pedal Grubu :)

Böylelikle Çilingoz da bitti.. İstanbul'da gezilecek yer bırakılmadı sanırım. :D
Geziye katılan abilerimize çokk teşekkürler. Çok yardımcı oldular ve sorunsuz gitmiş olduk.

@Levent abi

O kadar çok insan korna çalıyodu ki abi düşünemezsin. Ama Çatalcayı hemen çıkarken Kango bi ara çok uzun bi korna çaldı. Selektör falan yaptı o olabilir. Ya da normal bi araba uzun uzun el sallamışlardı bize.

@Aytekin abi :D:D

Abicim dediğini yapmışsın Karaman Hava yolları diye :):):)

Çilingoz turumuzdan hız ortalamaları.

En düşük hız : 3 km/h ( Çilingoz toprak rampasını çıkarken )

En yüksek hız : 84 km/h ( Dönüş yolunda, Binkılıç'dan inerken. )

A.Y.P.G. hız rekorunu Karaman Hava Yolları şirketi sahibi Koray Karaman yapmıştır. :D

İyi akşamlar AYPG.. herkese selam Çilingoz fatihlerine ekstradan selam olsun.. :) gerçekten tebrik ederim kazasız belasız gidip gelmişsiniz çok sevindim.. bizede nasip olur inşallah böyle mutluluklar...
biz şimdilik çarşambalarla idare ediyoruz.. mangal filan iyiyiz allaha şükür :)

kazasız belasız bol pedallı günlere :vroam:

Şimdi 250 kilometre yaptınız benim iştahımı kabarttınız !

Bu cumartesi öğleden sonra izinliyim isterseniz cumartesi yola çıkalım isterseniz pazar geceden yola çıkalım benim için fark etmez rota'da farketmez heryere gelirim . Yeterki 200 deviriyim değilmi haşim abi :D Benzini koydun gaza'da bası ver artık bu pazar peşindeyim :D :)

Cümleten hayırlı akşamlar Avrupa Yakası.

Sabahtan beri kartela giriyorum bilgisayarda. Beynim sulandı, gözlerim kan çanağı. Zaten dün geceden uykusuzduk, bu mesai de tuzu biberi oldu.

Hadi ben kaçar. :vroam:

Günaydın Avrupa Yakası

iyi günler herkese

Fatih az sabret :D benide bilgilendir n'aptın n'ettin

Günaydınlar A.Y.P.G :)

İçim gımıl gımıl Bu pazar uzun istiyorummmmmmmmmmmmm :)
@Temu : Çarşamba turuna bekliyorum kardeşim :D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri