Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
"avrupa yakası"

günaydın herkeçiklereeeeeeeeeeeeeeeee ;)

bol kahkahalı ve eğlenceli bir cuma akşamı keyfinide hep birlikte kazasız belasız bitirmenin mutluluğu ile diğer nice turlarımızda buluşmak üzere diyerekten,cumartesi-pazar tatilini herkesin iyi bir şekişlde geçirmesini temenni ediyorum.

Scudo
Günaydın A.Y.P.G

Pazar günü uzunnnnnnnnn bir tura çıkacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.

Yarınki yapacağınız tur Sanırım Grup olarak Yapılan En uzun turlardan birisi olucak 300 km olay ;) Yalçın bebeğime iyi bak :D Canını yakarım kendinede dikkat kardeşim
Aytekin abi sabah sabah nasıl bozdun moralimi bilirim ben sana yapacağım elbet yakalarım bir yerde :D

günaydın millet:D
akşamki karpuz peynir süperdi kesene bereket nedret kardeşim :)

@AlperTemircan

1,90 Scwalbe marathon duruyor alpercim.Senin lastikten kat kat iyidir kanımca :)

Haşim abiyle maşa işini hallettikten sonra senden o lastikleri alsam sana uyar mı hemşerim?

@AlperTemircan

:D:D uyar kardeşim neden uymasın :) Ama biliyorsun ki işteyim akşama eve gideceğim,ya akşam florya tarafına gelicen,yada maşayı hallettikten sonra yalçını alıp florya'ya geçicen lastikleri almaya yalçın biliyor yerlerini zaten, dışardaki dolabın içinde ;)

İyi hafta sonları diliyorum A.Y.P.G... yarın için yolcu arkadaşlarımada başarılar kazasız belasız gidip gelirsiniz inşallah yolunuz açık olsun...

dün akşam gelemediğim içinde üzgünüm.. çarşamba inşallah..

bu arada çarşamba akşamı gösterdiğim gözlük için ilan açtım foruma link aşağıda ilgilenen olursa haberleşiriz...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=43984

bu arada ayhan abi gözlüğünü kim almıştı söyleyebilirsen bende görüşeyim müsadenle...

@AlperTemircan

La 2 dkk gidin alın erinmeyin,yalçını ne yorcan ? işinin adı ne kardeşim seni kırmaz sen hele bir söyle hemen gidip alalım der ;)

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
İyi günler Avrupa Yakası , kolay gelsin herkeze :)

Dinlenmeye çekildik yarın için :D:D Alper istersen hallederiz sorun olmaz. Özel mesaj da attım sana zaten.

• Beğen
Tepkiler: Alper Temircan
hayırlı akşamlar A.Y.P.G:)
bakıyorumda takım hazırlıkları şimdiden tamamlamış.
ama normaldir tabii yaaa şunun şurasında Allah ın izniyle yola çıkmamıza ne kaldıki:D:D
alpercim lasitklerin hayırlı olsun eh artık seni yakalayamayızda:)
uçar gidersin valla:D
bende frenlerdeki o sinir bozucu sesten ötürü rotorlarımı degiştirdim.şimdilik düzeldi gibi ama ak koyun kara koyun yola çıkınca belli olucak:D
evet arkadaşlar görüşmek üzere:)

@Ramazan Okyay

Sağolasın Ramazan abi. Seninde rotorların hayırlı olsun. Abi senden kaçmak ne haddimize. Bi Lance bi sen yani... :D

Neyse ben yatayım yavaş yavaş. Gecenin 3'ünde kalkıcaz. Uyuyayım güç toplayayım biraz. :p

Şans dileyin AYPG'nin yatış yapan üyeleri. :D:D
Hatta yatış yapmayın siz de bir program düzenleyin derim.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri