bol kahkahalı ve eğlenceli bir cuma akşamı keyfinide hep birlikte kazasız belasız bitirmenin mutluluğu ile diğer nice turlarımızda buluşmak üzere diyerekten,cumartesi-pazar tatilini herkesin iyi bir şekişlde geçirmesini temenni ediyorum.
Pazar günü uzunnnnnnnnn bir tura çıkacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum.
Yarınki yapacağınız tur Sanırım Grup olarak Yapılan En uzun turlardan birisi olucak 300 km olay Yalçın bebeğime iyi bak Canını yakarım kendinede dikkat kardeşim
Aytekin abi sabah sabah nasıl bozdun moralimi bilirim ben sana yapacağım elbet yakalarım bir yerde
uyar kardeşim neden uymasın Ama biliyorsun ki işteyim akşama eve gideceğim,ya akşam florya tarafına gelicen,yada maşayı hallettikten sonra yalçını alıp florya'ya geçicen lastikleri almaya yalçın biliyor yerlerini zaten, dışardaki dolabın içinde
Kim diyo yalan olmuş. Nerden çıkarıyorsunuz Gece gel 4de Bp ye gör herkez hazırlığı tamamladı. Alper 1,50 donator lastik aldı onları takmış. Çıkıyoruz bi aksilik olmazsa..
hayırlı akşamlar A.Y.P.G
bakıyorumda takım hazırlıkları şimdiden tamamlamış.
ama normaldir tabii yaaa şunun şurasında Allah ın izniyle yola çıkmamıza ne kaldıki
alpercim lasitklerin hayırlı olsun eh artık seni yakalayamayızda
uçar gidersin valla
bende frenlerdeki o sinir bozucu sesten ötürü rotorlarımı degiştirdim.şimdilik düzeldi gibi ama ak koyun kara koyun yola çıkınca belli olucak
evet arkadaşlar görüşmek üzere
pazar gezisi ekibine iyi yolculuklar,dikkatli olun! acele etmeyin!,çünkü bu bir gezi!, kimseyle dalaşmayın!,kazasız belasız gidin gelin,iyi yolculuklar. çilingoz ekip görsün.A.Y.P.G helal olsun size.