Biliyorum abi, maksadım gıcık vermekti. Gelemeyeceğini zaten biliyorum.
Süleyman abi o formüle gelir mi onu da bilmiyorum abi. Cuma akşamı netleştiririz artık.
Doğum günün kutlu olsun bu arada abicim.
@Alper Temircan
Alper, maşan hafta sonuna kadar çıkmaz ise bende XCM ve Axon var. İdareten ikisinden birisini takarız. XCM de kilit yok, rampalarda biraz zorlanırsın o kadar ki koymaz sana zaten. Axon da kilit var, ama onu da kilitledin mi kilidi açtığında hemen bırakmıyor, nazlı biraz.
Haberin olsun, maşamız var yani. Her türlü uydururuz.
Süpersin Haşim abi. Senin maşalardan birini alayım. Bugün Yeşil'i aradım. Hakan abi ohooo diyor. Anlıyacağın daha çok bisikletsiz kalacağım seni maşayı almazsam.Cumartesi işin var mı abi? Senle maşayı takalım.
Sana çay değil ziyafet ayarlarım Haşim abi. Cumartesi öğleden sonra gayet uygun. XCM sağlamsa onu takalım. Kilit çok önemli değil alıştım zaten dart 2'den.
ikiside olmazsa alper bendede maşa mevcut,çalışmasındada (kilitlemesi ve yayı sağlam) sorun yok.
istresen bir şekilde ulaştırırım sana,yalnız disk fren uyumlu.
Dün akşam ki mangal turumuz süper geçti. Katılan abilerime kardeşlerime teşekkürler..
Aytekin abicim doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere abicim.
Alper abicim maşayı her türlü hallediyoruz artık pazar gidiyoruz Sen ben Koray var işte. 300 km boru değil
Haşim abi sana da kolay gelsin
Mübarek Regaip Kandilinizi tebrik eder; üç ayların başlangıcını müjdeleyen bu güzel gecenin size, ailenize, sevdiklerinize ve başta ülkemiz olmak üzere tüm İslam Alemine hayırlar getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ederim.
Yalçın kardeşim başka zaman olsa gözlerinden öperim.. ancak şuan seni bu güzel günde kınıyorum.. yarın yokum diyemi bu güzel öneriler.. hele hele pilav derken şu ünlü unkapanındaki pilavcıdanmı bahsediyosun.. o pilavcı batmış arabasınında lastiği patlamış pilavından kene çıkmış ayranını içenlerin iki yakası bi araya gelmemiş...
arkadaşlarbirde üzülerek belirtiyorum bakırköyden sirkeciye kadar sahil yolunda çalışma varmış yarın akşam şans işte e5 istikametindede ara yollardada çalışma varmış yetkililer uyarı yapmış bu tararaflara geçmeyin florya avcılar istikametine gidin diye..
Herkesin kandilini kutlar sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim...
doğum günümü kutlayan arkadaşlarada teşekkür ederim nice senelere hep beraber inşallah...
Sefa ben seni bırakırmıyım sen gelecem de yeterki...
beyler gerçekten heyecanlanmaya başladım...
olağan üstü bir tur olmasını bu mubarek gecede cenabı haktan diliyorum...
yarın akşam görüşmek üzere...
Niko harbiden fazla olta varsa gelirim zaten bende bulaşmayı düşünüyordum bu balık işine Norveç e gidersem bi olta takımı alacağım kendime sanada çapari getiririm oradan...