Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Haşim Abi unuttum Sanma !

Doğum günün kutlu olsun :) Nice senelere 1 yaş daha ihtiyarladın bak görüyon mu ? :D:D:D

İYİKİ DOĞDUN HAŞİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM ABİ :D

şimdide ben müsayit degilim be yalçınım:(
çıksaydık iyi olucaktı ama demek kısmet degilmiş naapalım.
artık haftasonunu beklicez mecburen.
sefada gelemicek yaa sınavları yüzünden muhahahahaha:D

@Sefa Yıldız

Hadi len, o dündü. Unuttum sanma mış. Sen eşşeği Niğde'ye doğru sürmeye başla bakalım. Yok yok, Niğde yakın, sen Erzurum'a doğru sür. :)

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
@Ramazan Okyay

Yaparız abi pazar da yaparız..

Sefa adamın doğum gününü bugün kutluyorsun sonra da unutmadım diyorsun ne iş :) Çarşambaya yaparız bir şeyler kutlarız.

Ya Sefa gelir merak etme. Gören de Öss' ye çalışıyor falan sancak. Altı üstü ehliyet sınavı :D ve sınav daha 4 Temmuzda. Son bi gün kala 2-3 saatle halledilebilecek bir şey. Sefa da sorun yapıyor işte :D:D

@Haşim Okyay

insan bi Eyvallah kardeşimder :( Git ya lastiğini patlatmayım hıhhhhhhhh:eek: :eek: :D:D ihtiyarladı ya çekilmez olur bu haşim abi artık :D:D

arkadaslar merhaba,
bısıkletler bulundu. ılgısınden dolayı butun arkadaslara tskr ederım.
ınanamayacasınız ama bısıkletlerın ıkısını 225 lıra satmıslar saka gıbı :S

bısıkletler cevredekı guv.kameraları sayesınde bulundu. kısıler oyle tespıt edıldı. yuzlerınde her detay gozukuyordu oyle net cıkmıslar dusunun yanı. ınkar sanları hıc yok. sonra halkalıda AVSAR KURUYEMIS ın sahıplerınden olan KAMIL (0546 850 10 64) adlı kısıye ve abısıne 225 lıra satmıslar. saolsun bu arkadaslar bısıklet camıasından oldukları ve forumları takıp ettıklerı halde kımseye haber verme geregı duymamıslar. esımın ogrendıgıne gore bıde bu sahıs benı tanıyormus :mad: hırsızların ıletısım bılgılerın esımden ıstemısler. esım hırsılardan paranız tahsıl edemedıgınız takdırde ben oderım deyınce bısıkletlerı teslım etmısler.

benım basıma gelen bu olayı sızelerde detaylı bı sekılde ogrenın ıstedım. onda bu sekılde acıklama yaptım.

bugra ay

@bugar

Gecmis olsun, kendi bisikletim calindiktan sonra bulunsa ancak bu kadar sevinebilirdim. Hangi bransta ya da konuda olursa olsun buna benzer durumlarda gosterecegimiz tepki (yaptirim / odul / karsilik olmaksizin) bizim ahlaki sorumlulugumuzdur.

Herkes icin gozlerimizi dort actik, artik guvenle yasayalim.

Saygilar, sevgiler

@bugar

Sevgili bugar bende mesajları başından beri takip ediyorum inanki çok sevindim.. şu kuruyemişçininde nicki neyse forumda söylemek lazım aslında.. herkes ona göre davranır hiç değilse...
tekrar geçmiş olsun...

Arkadaşlar aşağıda fotoğrafta görülen Tranz-X marka ergonomik boynuzdan getirteceğim 25 TL'den. Eğer almayı düşünen varsa ona göre isteteyim. Almak isteyenler beni bilgilendirsin; özel mesaj yahut telefon ile. 0555 577 51 08

http://img197.imageshack.us/img197/6368/tranz.jpg

bugra arkadaşım ne güzel bir haber. bisikletlerine yeniden kavuştuguna çok sevindim:)
Allah tekrarını göstermesin.
yapanlar ve bu suça bisikletleri satın alarak (ki bisiklet camiasından olduklarını söylemişsin.bir türlü aklım almadı)ortak olanlar cazasız kalkmazlar umarım.
tekrar geçmiş oldun arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Merhabalar AYPG.:)
Bugün öğleden sonra Temuçin'in yanına lockout'u bozuk olan maşamı bırakmak için gittim. Sağolsun bayağı ilgilendi. Maşam yapılana kadar turlara ve gezilere katılamayacağım.:(

@bugar
Bisikletlerinizin bulunduğuna sevindim. Bir daha başınıza gelmez inşallah.

@AlperTemircan

Hadi hayırlısı olsun bakalım iyi yapmıssın vermekle :) yalnız turlara katılamayacağım derken ne kadar bi süre bu? çok sürmez heralde

• Beğen
buğracım geçmiş olsun ,bisikletlerin bulunduğuna çok sevindim.bende 4 gündür iş için çanakkaledeydim:) çarşamba görüşmek üzere dostlar.

günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol kazançlar.:D

buğracım geçmiş olsun ,bisikletinin bulunduğuna çok sevindik:D ,çarşamba görüşmek üzere

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeee ;)

buğra gözümüz aydın,bisikletlerinin bulunduğuna çok sevindim.kuruyemişçilerin hele hele birde üstelik seni tanımalarına karşın böyle bir olaya bilerek karışmalarına anlam veremedim yazık.

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri