Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Ramazan Okyay

ınsallah ınsallah.
hele yol bısıkletınden daha hevesımı bıle alamamıstım. sakatlıktı hastalıktı derken dogru durust bınememıstım bıle :S

Scudo
@bugar

canını sıkma arkadaşım ben kanaryada oturuyorum zaten bende bisiklet arıyorum bir kaç kişiye haber vermiştim eğer onların eline düşerse bana gelir direk sana haber veririm

bugar, geçmiş olsun demekten başka yapılabilecek bir şey yok sanırım şuanda. Allah'ın izniyle elinize kısa zamanda ulaşması dileğiyle, selametle.

İyi geceler Avrupa Yakası..

Ankara'dan daha yeni geldiğim için bu saatte yazıyorum :D

Pazar günü güzel bir tur yapılmış katılanları kutlamak lazım :p

Bu arada Buğra abi bisikletlerin inşallah en kısa zamanda bulunur :(

Günaydın Avrupa Yakası

@sefa senin işi sonunda hallettim :D kılıflar bende

Buğra abi bisikletlerin inşallah en kısa zamanda bulunur.

"avrupa yakası"

sağlık sıhhat ve neşe dolu yepyeni enerji dolu bir hafta diliyorum herkeseeeeeeeeeeeeee ;)

pazar günü bizleri temsilen yeni yerler fethetmeye giden dostlarımızı tebrik ediyorum ve en kısa sürede hep beraber gitmeyi diliyorum.

Gününüz aydın, haftanız bol kazançlı ve stressiz ola Avrupa Yakası.

@Sefa Yıldız

Fazladan koyduğum yazılar mı? Fazladan koyduğun yazılar mı?

Hem benim orada yetkim yok abicim. Nedret abine yeşilleneceksin. :)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
ooo sefa senin isteğin çok zahmetli :(

bu düzenleme için 4 soğuk fanta ve yanında leblebi ile florya sahile geliyorsun,haşim abinle bir detaylı olarak inceliyeceğiz. :boese153:

günaydın avrupa yakası pedalşörleri,

bugar:( geçmiş olsun arkadaşım.
umarım en kısa zamanda bulunurlar

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
İyi günler, hayırlı işler Avrupa Yakası..

Havalar sıcak dikkat edelim. Bol sıvı tüketelim harbiden :D Dün amele yanığı da olduk zaten:)

@Nedret Günaydın

Söz veremiyorum :p Yaparız uzun bir gezi ki ben bu hafta'dan sonra yokum. 4 temmuz'da ehliyet sınavım var çalışmam lazım :) Alırız be kaptan Senin canın saolsun :) Aslında senınde bize baklava ısmarlaman lazım eeee nede olsa yeni eve taşındın :)

@bugar

Çok büyük geçmiş olsun abicim ya. Vallahi çok üzüldüm. İnşallah bulunur abicim.

@bugar

O zaman senin işin evi kiraya verenle abicim. Yapış adamın yakasına. Kimse ne olduğunu bilmiyor olur mu? Mutlaka bir gören, bir duyan olmuştur.

selamlar millet:)
naapıyosunuz bakiyim:)
yalçınım sana ö.m atıp duruyorum ya görmüyosun yada tınlamıyosun:D
hadi çıkalım hadiiiiiiiiiiiiiiiii:)
bu havada güzel denize girilir.
cevap bekliyorum

@Ramazan Okyay

Boşa mesaj atma abicim sen ona :D:D:D:D dün canına okudum'da biraz :D gecede bebek sallamış :p:D Bugun adım atıcak hali yoktur yalçınımın :D:D:D

@Sefa Yıldız

haydaaaa ben ona msj yazarken online dı şimdi çıkmış görüyomusun:boese157:
hemde hiçbirşey söylemeden.
uzak biryere gtmicektik zaten yaaa.yakın biryerlerde bıcıbıcı yapıp dönücektim ya neyse.
malum bugun iznimin son günü yine evde geçmesin dedim.

Ne gitmesi ne etmesii ya.. Sefa ordan atlama hemen :D:D Şirkette geldim. canım sıkılır diye bugün. Yorgun değilim merak etme. O malzemeyi bırakmam sana :D:D Attım mesaj Ramazan abi.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri