Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Havuzun başına çıkartmışım bisikletimi bir elimde mazotla karışık su bir elimde fırça bezimide yanıma almışım bir güzel parlattım. üstüne nemli bezlede bir sildim bisiklete binme duvara civile gitsin canımmmmmmmmm :D

Sefa biraderim tur dönüşü benimkine de bi el atarız artık :D:D :)

Temu sabah duraktayız kardeşim bekleriz:)

Hadi bende yatar sabaha görüşürüz arkadaşlar

Herkese merhaba.. sizleri tanımaktan ve cuma günkü turdan oldukça keyif aldık...

ilgi alaka samimiyet için teşekkürler oldukça yararlı bilgiler verdiniz.... grubunuz gerçekten süper... haşim kardeş bizden ümitli daha iyi olucaz diye bizde ümitliyiz :)
herşey için tekrar teşekkürler...

yarın için iyi yolculuklar sefa ve saz heyeti :)

Arkadaşlar aşağıda fotoğrafta görülen Tranz-X marka ergonomik boynuzdan getirteceğim 25 TL'den. Eğer almayı düşünen varsa ona göre isteteyim. Almak isteyenler beni bilgilendirsin; özel mesaj yahut telefon ile.

http://img197.imageshack.us/img197/6368/tranz.jpg

selam arkadaşlar bende yorgun bir deniz sefasından sonra yatağıma çekiliyorum bizim fazla eylenceli geçmedi ama yinede eylendim ve sunu anladım ki sizlerle daha iyi eylenip daha güzel vakit geciriyorum çarşamba akşamı görüşmek üzere herkeze iyi pazarlar dilerim

Tur süper geçti. Anadolu Fenerini de fethettik :) Alper , Sefa ve ben.. Hepsine tekrar teşekkür ediyorum. Çok güzel oldu bu tur. 100 küsür kmyi geçtik. Bol rampalarla boğuştuk :D:D inerken 60 larla 70lerle iniyorduk o derece:D neyse resimler en kısa zamanda düşer foruma. He unutmadan da Kanlıcada da yoğurdumuzu lüplettik hazır gitmişken :D:D

Selamlar Gençlik :D Ah ulen ah ne gündü :D 100 km kesmedi ama idare eder :D Alper özel mesajını acilen bekliyorum..

Selamlar AYPG.:)
Süper bir tur oldu. Hemşerime ve Yalçınıma teşekkürler.
Sefa upload ediyorum. Dile kolay 92mb.:D

hey gidi koçlar beeee:D
ayaklarınıza saglık:) ama bunu saymayız haberiniz olsun
mademki bazı arkadaşları 100 km(cik) kesmemiş:D
başka bir hafta dahada kalabalık bir A.Y.P.G olarak tekrarlarız inşallah.
iyi hadi bakalım atın şu resimleride agzımızın suları aksın acık:D:D

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
arkadaslar merhaba,
uzun suredır gırmıyorum. ısım dustugu ıcın yazıyorum. kusuruma bakmazsınız ınsallah.

lınkını verdıgım foruma bakar ve oldukca cok kısıye duyurursanız sevınırım.

nedenıne gelınce bısıkletlerımın ıkısı bırden bugun calındı ))))):

umarım bulunur...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=43628

ılgınız ıcın sımdıden tskr ederım

bugra

geçmiş olsun arkadaşım.
umarım en kısa zamanda bulunurlar.
nasıl bir duygu oldugunu çok iyi bilirim.
ayrı ayrı zamanlarda iki defada benim başıma geldi.şükür ben iki seferdede bisikletlerimi bulma şansına eriştim.
seninde bulman dilegiyle tekrar geçmiş olsun...
veeee tabiiki yapanlarında Allah cezasını versin

@AlperTemircan

yok ev bostu yenı tasınmıstık bı tek bıskletler kalmıstı.
bıze haber vermeden kıraya vermısler. yenı kıracı tasınırken gunduz gozuyle buhar olup ucmuslar. guya kımse ne oldugunu bılmıyoo :boese157:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri