Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydınlar AYPG.:)
Herkese hayırlı cumalar. Bugün sınavım yok diye biliyordum ama alttan kalan fizik-2 sınavım nedeniyle aranızda olmayacağım.:(
Nedret ve Ramazan abilerime geçmiş olsun.

Scudo
Selamlar Avrupa Yakası

Akşam için hiç bi kıpraşma göremedim ya. Kimseden ses seda çıkmıyor. Yokmu açılış falan. Ne yapıyoruz akşama

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Yalçın'a katılmakla birlikte, liste oluşturulmak üzere akşam yapılacak olan turun açılışı borucu kaptandan beklenmektedir. :p

Bu arada, hafta sonu benim aklımdan çıkmış olan bir şeyi söyleyeyim.

Pazar günü Adana'dan ablamlar gelecek. Dolayısı ile evde bulunmamız gerekli. Bu sebeple, hafta sonu yapılacak olan hiç bir etkinliğe katılamamaktayız.

Bu arada, hafta sonu kriteryum yarışı varmış. Konuyu buradan inceleyebilirsiniz.

Arzu eden, taksın yol lastiklerini, gitsin yarışa. Özellikle Koray, Fatih, Yalçın, Alper, Sefa ( bi ihtimal :D ) sizler yarışa girerseniz eğer derece yapabilecek güçtesiniz emin olun.

Neyse, hadi kaptan yap şu açışlışı da işe yara biraz. :eek: :crazy292:

Açılış beklenmekte :):) Haşim abi yalnız lisans istiyorlar. Bugün cuma yarın açık olsaydı bi ihtimal çıkarmaya giderdim. Diğer söylediğin kişilerde varmı onu da bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Yalçın Çanak

Lisans çıkartmakta ne var abicim. Gidin hep beraber buluşup, yarım saatte halledersiniz.

Bugün çıkartmanız lazım ama, hafta sonu kapalı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Selam az önce dükyanda tökezledim sol bileğim ağrıyor,var bir nazar kurşun döktürmeli :(

Pazar gününe kafadan bir rota çıkarttım,bu pazar deniz,sahil bisiklet öyle uzak yere gitmiycem,sabah erkenden bisikletime atladığım gibi mangal yaptığımız yere gidip erkenden kimse yokken denize giricem 2-3 saat güneşlendikten sonra doğru eve gelmek isteyenler buyursun gelsinler :) Bu hafta hem yatış,hem keyf yaparız :)

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal Grubu"..

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 19 Haziran 2009 Cuma

Hava durumuna gelince:

Sıcak, çok sıcak. Sıcak, daha da sıcak olacak. :D

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Tüm grup üyelerinin katılmaları önemle rica olunur.

Katılımcı Listemiz

1. Nedret Günaydın
  2. Haşim Okyay
  3. Ramazan Okyay
  4. Ayhan abi
  5. Süleyman Kara
  6. Yalçın Çanak
  7. Alper Temircan
  8. Koray Karaman
  9. .
  10. .
  11. .