Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
selim siliğ bu akşam gelirken sende bulanan far ve arka ışıktan yanında getirebilirsen memnun olurum,yakından incelemek istiyorum.

Scudo
Sadece inceliksen zaten bisiklette takılı Nedret abi, ordan incelersin yok alacağım diyeceksen yanımda getirebilim.

Ölçü için forma şart oldu. Hem yazı için, hem de fermuar boyu için.

S-M / L-XL bedenlerine olacak şekilde yaptıracağım yazıyı. O yüzden forma lazım. Herhangi bir beden olsa bile yeter, geri kalanının ölçüsünü hallederim ben.

Ayrıca formanın boy ölçüsü lazım ki, ona göre fermuar sipariş edeceğim veya elimizdekilere bakacağım.

Levent abi, akşam mutlaka gel, gelirken de mümkün ise bir tane numune getir emi.

Arkadaşlar, bu işlemleri kısa zaman içerisinde halletmemiz lazım. Yoğunluk başlamadan aradan çıkartmamız gerek. Bir an önce ayrıntılar netleştirilsin ki, geç kalmayalım. ;)

Jant tellerimi yaptırmaya gidicem, olursa gelmeye çalışırım tura :)

arkadaşlar bu akşam avcılar tarafı yapalım.:D grubu çok istekli gördüm:D

@ayhan248

avcılar florya'ya geliyor

akşama benim üzerimde forma olacak haşim,ölçer biçersin istediğin gibi. :D

@VOLKANRR

Yok tonton, Avcılar yapmayacağız rahat ol. Ortaköy/Bebek yapacağız. ;) :D

@Nedret Günaydın

Hehe, sen çok kalıplısın abicim. Sana göre alırsak ölçüyü bize ufak gelir. ;) :)

@Aytekin Erzan

Volkan abi gelmez ise ( ki gelmeyecek ) sorun değil abicim. Hepimiz doyarız. ;) :)

Şu methettiğin dutların tadına bir de biz bakalım bakalım. :)

eve daha anca gelebildi o yüzden tura katılamadım abilerim kardeşerim ona göre haberiniz olsun

gününüz aydın olsun arkadaşlar:)
dün evde yaşadıgım bir kaza sonucu sol ayak parmaklarımı incittim:(
hastaneye gittim şükür kırık çıkık yok.ama zedelenme olmuş ve parmaklarım şişti:( ayagımın üzerine basamıyorum.
ben iznim bitmeden şu kalan birkaçgünümü dolu dolu bisiklet binerek arkadaşlarla gezilere katılarak geçirmeyi düşünürken şu başa gelene bak.
bunada şükür Allahım beterlerinden korusun (cümlemizi) diyorum tabii ama
insanın yinede morali altüst oluyo.
işte dostlar o yüzdendirki sanırım iznimin kalan günlerini evde geçiricem.
duruma görede bakarım tabii.
görüşmek üzere arkadaşlar.

Günaydın dostlar.

@Ramazan Okyay

Her işte bir hayır vardır birader. Takma kafana. İyileş hele bi, daha çok gezeriz. ;)

Dün de Nedret ufak bir kaza yaptı. O da ayağını incitti.

Nedret sen nasıl oldun abicim?

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
Gününüz Aydın Olsun A.Y.P.G

Geçmiş olsun Ramazan Abi her işte vardır bir hayır,napalım 1 hafta Eren yiğenimizle ilgilen artık :)

Nedret abi sanada geçmiş olsun,inşallah iyisindir ...

Dün akşam güzel bir geceydi ufaktan yağmurun tadını aldık çok hoştu :)
Tura katılan,herkese teşekkürler ederim.

• Beğen
sanada geçmiş olsun niko.umarım ciddi birşey yoktur.
A.Y.P.G. na nazarmı değiyo ne?

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeee ;)

harika bi gecenin tadına hep birlikte varmanın mutluluğu içinde diğer turlarımızdada hep böyle neşeli bir arada omuz omuza ollmayı diliyorum.

ramazan ağbi geçmiş olsun,bolbol buzla soğutma işlemi yap.

bana gelince dün akşam NAZAR'A :eek: gelmem sonucu bisikletimle ufak bir güreş yaptım.bir el ense çekeyim dedim olmadı acayip bir şekilde tuş oldum. :(
ayak bileğimde inceden bir sızı var şu anda onun dışında gördüğünüz gibi morluklar ve çizikler mevcut.

ramazan ağbi kötülere bir şey olmaz unutma :D :D

en kısa sürede iyileş bak yakında uzun turlarımız var :boese153:

• Beğen
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri