Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Haşim Okyay

Yok yahu sanmıyorum standart mı ki omuz genişlikleri? Değil. Ben XL giyeceğim sen M misal. Standartta biri ufak biri büyük görünür. Onu ayarlatacaksın artık, tekstilci sensin ben değilim :cool: He bir de bugün numune aldığım yer ile konuştum da, adam normal güvenliklerin üzerindeki yeleklere, her türlü formalara presleme yapıyorlar, tost makinesi gibi bir aleti var orda gösterdi bana. yarın fiyat verecek bana yazıya göre arkaya.

Scudo
@Selim Siliğ

Herkese ayrı ölçülerde olmaz abicim. Yazılan yazı ( Avrupa Yakası Pedal Grubu ) bütün formalarda aynı boyutta olacak.

Sen XL giyiyorsun 30 cm, ben M giyiyorum 25cm ölçülerinde olsun gibi bir lüksümüz yok maalesef.

Çünkü desenci, verdiğim ölçülere göre yazıyı yazdıktan sonra diskete atar, o disket de direk nakış makinasına takılır, o şekilde formaların üzerine çalışılır. Öyle olması için 1'den fazla desen çıkartması gerekir.

Olur, olmaz diye bir şey yok ama, bu da uğraş ve hepsine ayrı ayrı vakit demektir. ;)

O yüzdendir ki, M bedenin ölçülerine göre deseni hazırlatırım. Hepsinde standart olur. Bedenler arasında bir kaç cm. oynuyor zaten. ;)

@Haşim Okyay

Ben anlamam abi sen daha iyisini bilirsin. Eğer çok farkedecekse, göze orantısız gelecekse ayrı ayrı M, L, XL olarak 3 boyut yapalım. Farketmez fazla dersen de sorun yok.

Bu arada bir levent abiyi ara da formayı getirsin ;)

Merhabalar AYPG.:)
Finallerden dolayı gezilere zaman ayıramayabilirim.:( Ama en ufak fırsatta da gezileri kaçırmam.

hayırlı akşamlar A.Y.P.G:)
bakıyorumda forma çalışmaları tam gaz gidiyo:)
hadi bakalım güzel birşey çıksın ortayada gururla taşıyalım formalarımızı.
görenler ''aaaa bak ne güzel olmuş'' desinler:D:D

bu arada akşam üzeri ben yalçın ve koray 3'lüsü olarak ufaktan bir haliç turu yaptık:)
giderken sefaya uğrayıp bir çayını içtik:)
dönüştede yalçın kardeşim bir uykuluk ısmarladı:)
kısacası yedik içtik geldik işte:D:D
görüşürüz dostlar

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Güzel tur oldu :):) Ramazan abi Koray ve ben iyi antrenman yapmış olduk. Tekzende buluş Beyazıt'a uğradık. Gelmişken Sefa'nın çayını içmemek olmaz deyip yanına uğrayıp sohbet ettik. Nereye gideceğimizi düşünürken aklımıza Eyüp tarafı geldi ve Beyazıttan kendimizi aşağı ya salıp Eminönüye çıktık. Sonra Eyüp üzerinden Alibeyköy istikametine gidip Haliçi döndük ve Kağıthane'ye doğru yol aldık. Miniatürk'ü geçerken aklıma uykuluk geldi ve yeme kararı aldık :D:D Bi güzel uykulukları lüpletip yolumuza koyulduk. Katılan Ramazan abime ve Koray'a teşekkürler. :):):)

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Okyay
@Selim Siliğ

Çok şey istiyorsun be abicim. Olabilecek şeyi söylüyorum ben sana. Hele şu formalar bir gelsin, nakış sırasında ayarı çekerim ben yine.

Göze orantısız gelmez, niye gelsin?

Levent abini arayamam, kontörüm yok. :)

Levent abi duy sesimizi. :cool:

• Beğen
Tepkiler: aytaç macar
İyi Geceler A.Y.P.G çarşamba akşamı görüşmek dileğiyle şimdiden herkeze hayırlı işler dileğiyle

@Haşim Okyay

Tamam yarın ararım ben onu da akşam gelmesini söylerim. Yarın akşama her şeyi netleştiririz. Numune aldım zaten getireceğim yarın, parayı toplar uzunluğunu hesaplar, kaç metreyse alırım ben kısa zamanda sana ulaştırırım.

Yarın akşam turuna katılacak olan arkadaşların dikkatine!
Yanınızda ekstra 3'er TL bulundurun. Formanın arka tarafı için kullanılacak olan yansıtıcılı kumaş ücreti temin edilecektir.

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

forma çalışmaları tam gaz devam olduğuna göre haftaya yapılacak olan nevşehirdeki ulusal şampiyonalarda giyerek reklamımızı yaparız ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@Nedret Günaydın

Haftaya kadar çıkar mı bilmiyorum abi. Her şey formaların geleceği zamana bağlı. Gerisi 1-2 günlük iş. ;)

Tek sıkıntım, fermuar dikimi. Dikimhane epeği yoğun çünkü. :eek:

• Beğen
günaydın avrupalı pedalşörler, hayırlı işler bol kazançlar.:D

mecidiyeköyde hava sıcak güneşli hafif esintili sabah saatlerinde tur için şartlar uygun, ama akşam serinine alın turlarınızı, bol bol su-çay-nescafe içmek lazım.

Avrupa Yakası Pedal Grubu™ Cuma Akşamı Keyfi

--------------------------------------------------------------------------------

Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

bu akşamki etkinliğimizde forma ile ilgili genel konular görüşülüp fikir alış-verişi yapılacakkkk. muhabbetimize beylikdüzünden gelen arkadaşlarımızla devam ederek gecemizi şenlendireceğiz. ;)

Rotamız:Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve toplanma yeri:Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati :20:00

Hareket saati :20:30

Tarih : 17.06.2009 Çarşamba akşamı

Hava durumuna gelince parçalı bulutlu mevsim normallaerinde olacak

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

17 Haziran Çarşamba A.Y.P.G. Akşam Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
  2. Haşim Okyay
  3. Ramazan Okyay
  4. Süleyman Kara :2gunsfiri
  5. Selim Leylak
  6. Selim Siliğ
  7. Ayhan abi
  8. .
  9. .
  10. .
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Akşam formalar için bedenler alınacaktır. Tüm grup üyelerinin orada bulunması önemli rica olunur.

Turumuza katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

• Beğen
gurup içinde sayıca fazla yeni yüzler oldu,
arkadaşlarımızla kısmetse bu akşam tanışacağız. ;)

17 Haziran Çarşamba A.Y.P.G. Akşam Turu Katılımcı Listesi Aşağıdaki Gibidir.

1. Nedret Günaydın
  2. Haşim Okyay
  3. Ramazan Okyay
  4. Süleyman Kara
  5. Selim Leylak
  6. Selim Siliğ
  7. Ayhan abi
  8. Volkan abi
  9. Serhat abi
  10. Leven_K ( Rota Florya olursa, duruma göre. )
  11. .
  12. .
  13. .
  14. .
  15. .

Akşam formalar için bedenler alınacaktır. Tüm grup üyelerinin orada bulunması önemli rica olunur.

Yanınızda ekstra 3'er TL bulundurun. Formanın arka tarafı için kullanılacak olan yansıtıcılı kumaş ücreti temin edilecektir.

Turumuza katılacak olan arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri