Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Yalçın Çanak

Üzülmeyin, listeye de aldanmayın. Her zaman listenin iki katı katılımcı olmuştur. 5'se 10, 10'sa 20 kişi oluyorduk hatırlamıyor musunuz? :rolleyes: :)

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
Scudo
Avrupa Yakası Pedal Grubu 5 Haziran Cuma Gezisi Katılımcı Listesi
1. Haşim Abi
2. Ayhan Abi
3. Yalçın
4. Selim Leylak
5. Alper
6. VOLKANRR (tekirdağ a gitmezse)
7. Levent _K
8. uğurbüyükakman (yetişirse..)
9. SEFA YILDIZ ( %50 ) Belirsiz
10.Selim Siliğ
11.Volkan abi
12.Serhat abi
13.Süleyman abi(tahminen)

• Beğen
Avrupa Yakası Pedal Grubu 5 Haziran Cuma Gezisi Katılımcı Listesi
1. Haşim Abi
2. Ayhan Abi
3. Yalçın
4. Selim Leylak
5. Alper
6. VOLKANRR (tekirdağ a gitmezse)
7. Levent _K
8. uğurbüyükakman (yetişirse..)
9. SEFA YILDIZ ( %50 ) Belirsiz
10.Selim Siliğ
11.Volkan abi
12.Serhat abi
13.Süleyman abi(tahminen)
14.Ramazan Okyay(%80)

• Beğen
İyi geceler Avrupa Yakası..
Tur süper geçti.Mangal sucuk ardından çay ve sıcak sohbet süperdi. Katılan herkezin ayaklarına sağlık.. Alper fotoları da rapid yaparsın sana zahmet ordan çeker alırız..:) :)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler herkese, Koray galiba bugün sınava girdi, başarılar kardeşim

(kaldı 2)

Selamlar dostlarım.

Dün akşam geleneği bozmayarak bizleri yalnız bırakmayan pedal dostlarıma teşekkür ederim.

Ayak üstü mangal yapıp sucukları götürdük yine. :crazy292: :)

Emeği geçen herkese teşekkürler.

Bu hafta sonu Okyay kardeşlerden mahrum kalıyorsunuz ne yazık ki. Ama çıkartırız haftaya acısını rahat olun. ;)

Yarını boş geçmeyecek olan arkadaşlarıma şimdiden kazasız belasız sürüşler ve iyi eğlenceler diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
Selam ahali:) Kurstan yazıyorum sizlere artık haftasonlarım dolu mahalesef yakın zamanda 1 hafta tatil olucakmış onda da güzel bir organizasyon bekliyorum sizlerden:)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Gençler bu hafta görünüşe göre uzun tur olmayacak. Haftaya yaparız daha toplu şekilde .

Evet arkadaşlar geçtiğimiz cuma günü tura katılamayan ve önemli konumuzdan haberdar olmayan arkadaşların dikkatine!

Önemli konu: AYPG'na özel forma yaptırılması. Şimdi şu konuyu aydınlatalım biraz daha :) Gecenin ilerleyen saatleri ve ben konuştuğumuz gibi basit bir şablon tasarladım, arka ve ön şablonlar aşağıdadır. Yorumlarınıza göre değişikliğe oy birliği ile karar vereceğiz. Renk olarak kırmızı-mavi-beyaz karışımı ile 3'lü bir kombinasyon seçtik. Dolayısı ile şuanda belirlemesek de formanın belli yerleri bu renklerde olacak. Mavi ve kırmızı ana renkleri oluştururken, beyaz ise araları renklendirecek.

http://www.selimsilig.com/forma/formaon.jpg

• Fotoğraf çekimleri vs. gibi durumlarda fotoğrafta parlama olmasını düşünerek ön kısımdaki AYPG yazısının fosforlu kumaştan olmamasına karar verildi.
  • Sol tarafta, kalbimizün üzerinde Türk Bayrağı olacak şekilde bir imaj olacak.
  • Sağ tarafta, gelecek günlerde tasarlayacağımız AYPG logomuz yer alacak.
  • Ön kısım üzerimizden çıkartma kolaylığı açısından yukarıdan aşağıya komple fermuarlı şekilde diktirilecek.

http://www.selimsilig.com/forma/formaarka.jpg

• Arka tarafta en üstte isimlerimiz yahut kendinizin seçecek olduğu bir kelime yer alacak. Bu kısım çoğunluk oyuna bağlı olarak fosforlu yaptırılabilir.
  • İsimlerimizin hemen altında şablonda görüldüğü üzere farklı bir düzende AVRUPA YAKASI PEDAL GRUBU yazısı yer alacak. Bu kısım gece sürüşlerinde bize fayda sağlaması açısından kesinlikle fosforlu kumaştan yapılacaktır.

Yorumlarınızı tek tek, atlamadan yapın; düşüncelerinizi her biriniz dile getirin. Grubumuz adına önemli olan bu konuyu kısa zamanda su yüzüne çıkartalım. Herkese iyi uykular dilerim.

Günaydın Avrupa Yakası

iyi pazarlar herkese
Forma işi çok güzelmiş renklerde iyi seçilmiş bunların ince uzun kollusunu da yaptırmak lazım

saat 15:00 TRT1 FORMULA 1 Türkiye GP

(kaldı 1)

günaydın herkeze:D

selim güzel çizmişsin, üzerinde çalış biraz, arkaya 3 cep de koy, kolay gele sana ve forma sitelerindende yardım alarak yap derim.

saat 10;30 da florya tarafına gezmeye gidiyorum, gelmek isteyen gelebilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri