Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Daha bugün geçtik o tabelanın önünden. :) Bence iyi yaparsınız; ama mümkün olduğunca erken çıkın, çünkü yarın hava 30 derece olacak. :003: Asfaltı düşünmek bile istemiyorum!

Scudo
tamam anlıyorum, ben gelemiyorum diye üzgünsünüz arkadaşlar:D.ama noolur yapmayın böyle suspus durmayın.bakın sefa kardeşimiz bir alternatif daha sunmuş.
hadi bakalım gençler:)
pamuk eller klavyelere:D

• Beğen
Tepkiler: Selim Leylak
fotolardan isteyene orjinal boyutunda gönderebilirim.
herkese iyi akşamlar...

slm
arkadaşlar nerden çıktı bu adam diyenleriniz olacaktır bu saatte ne yapayım işten güçten kafamı kaldırıp gelemiyorum.ama hep yanınızdayım valla yarın bende katılmak istiyorum ama çok koflaştım hiç antremanlı değilim çatalcaya pedal çevirebileceğimi zannetmiyorum görüyorumki yarınki tur tam olarak netleşmemiş eğer turu kısaltır başka yöne çevirirseniz bende varım okey
anlaşılmayan bir şey yok sanırım :)
saygılarımla.....
:D :D

Birol abi fotolar için teşekkürler, mümkünse ben alabilirim orijinallerini :) : emrah@emrahkuyumcu.com

Bu ne sessizlik hala ya, kimler geliyor o bile belli değil, Rumeli bana uyar, her yer uyar zaten biliyorsunuz. Şu an en azından sabahki buluşma saatimizi belirleyelim, kaçta nerede buluşuyoruz. Zuhal abla haklı, yarın yanacak ortalık :) erken çıkmakta fayda var, saat 6.30 gibi hareket edilebilir. Ben Samatya sahilden size katılırım, Alper de oradan gelir herhalde.

Acil cevap bekliyorum ;)

En az 5 kişi olalım beyler yolda birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor.

Kimler geliyor gece saat 12 ye kadar belirleyelim kimseden ses cıkmazsa bende yarını yatarak geçiririm artık :)

Evet Sefa; saat 12ye kadar ben de burdayım; ya saat 12'ye kadar ses verin, ya da sonsuza kadar susun :p :D
Ona göre planımızı yapalım demi ya, evet tura 5'li aranıyor :)

• Beğen
@Hüseyin Gündüz

Vay Hüseyin abim, nerelerdesin sen yaa :) Aylar oldu, kaybolmuşsun, aldık haberini ;) :) Gel en kısa zamanda bekleriz, Cuma turlarımız devam ediyor, zaten ben de 4 ay ara verdim, Mart ayında tekrar başladım. Yarın da tura çıkalım diyoruz uzun mesafe ama, henüz belli değil, pek istekli değil herkes. Bi de; sezonu yeni açacaksan, pek tavsiye etmem, kendimden biliyorum, kapanış olmasın senin için :rolleyes: :)

• Beğen
@dunyaikincisi

teşekkürler kardeşim bende zaten çatalcaya gelemem ama şöyle bir gezi turu olursa yeşilköy gibi katılmak istiyorum olmazsada sağlık olsun ne yapalım başka sefere inşallah plan değişirse bende 12:00 ye kadar buralardayım

hüseyin abi; yarınki tur ya çatalca, ya da rumeli feneri olur gibi görünüyor. ama her çarşamba-cuma akşamları istisnasız florya turumuz devam ediyor ;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Kimseden ses çıkmadığına göre tur İptal olmuştur emrah abi.

Çarşamba gideriz yaparız vardı ama sanırsam bu hafta yatışa geçicez neyse dinlenmiş olurum. Bu pazarıda evde geçiririm herkeze iyi geceler avrupa yakası ben yatıyorum.

• Beğen
Beyler kısa tur yapalım derseniz ben varım haberiniz olsun yapmak isterseniz mesela ortaköy vb. ama iptal diyorsanız da karar grubun.

Süleyman abi gidelim dedi çatalcaya ama kendisi yok habersiz kalındı ulaşabilcek biri olsa da haberimiz olsaydı:D

• Beğen
Evet Sefa, sanırım öyle oldu. Neyse arkadaşlar, bu hafta Avrupa Yakası yatışta anlaşılan :D Tur iptal maalesef.
Ben de duruma göre bi plan uydurabilirim, diğer teklifleri değerlendireyim :rolleyes: :)
Haftaya acısını çıkarırız artık ;) Herkese iyi geceler...

İyi geceler Avrupa Yakası

Sessiz sedasız bir haftasonu olmuyor ama, havaları değerlendirmek lazım. Bugün 1.5 luk lastiklerimi de taktım artık, yarın için iyi yatışlar :D

"avrupa yakası"

günaydın ve sımsıcak bir pazar sabahından kucak dolusu sevgilerrrrrr ;)

ben şirketteyim bu gün ofiste işlerim var,yoğunluktan bir kaç gündür uzak kaldım sizlerden.
nereye gidiyorsunuz bu gün yada gitmiyorsunuz ve neden vaz geçtiniz.
bogaz turu hiç fena olmazdı yavaş yavaş tadını çıkara çıkara keyif turu yapabilirdiniz..

GÜnaydin Aypg

Aylardan Sonra Evdeyİm Ve BugÜn Tur Yapmadiniz.keyİf Gezİsİ Yapmak İsteyen Olursa Bende Varim

0542 454 34 34

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri