Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Sefa, senin gözlük için bi bağlantı bi numara bişi ver bana bi incelemeliyim.

Scudo
Çatalca turu listesi:
1-sefa yıldız
2-alper temırcan
3-yalcın canak
4-kafıle
5-zuhal
6-dünyaikincisi ( Gelir gelir )
7-Ramazan Okyay
8-Koray Karaman ( Büyük İhtimal )
9-
10-

ben kayıt falan olmaya gidemedim,hala şirketteyim çıldırcamyaaaa :mad: :mad: :boese157: :boese157:

@Koray Karaman

Selamlar Avrupa Yakası;

Liste kalabalıklaşmaya başlamış, ancak benim gelme durumum hale belli değil. Dünkü disk sürtmesi olayından sonra, bi de dönüş saati problemimden dolayı gelemeyebilirim. Gece son kararımı veririm herhalde :rolleyes: :) Zaten gelirsem sabah ben sizi ararım ;) Beni Samatya sahilde görürsünüz zaten...

@Sefa Yıldız

tur planını yeni okuma fırsatım oldu sefa,
güzergah çok güzel ve keyif verici olmakla birlikte dikkat gerektiren bir yolculuk .
polonezköy tayfası sizlerle birlikte olamıyacak ama sıkı durunnnnnnnnnn :boese153:

aniden ensenizde bitebiliriz o güzellikleri yalnız tatmanıza gönlümüz el vermiyebilir.

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
@Nedret Günaydın

selamlar dostlar:)
ne demek istiyosun şimdi kaptan?
çıkar bakalım o agzındaki baklayıda anlayalım tam olarak:D
yoksa kayıt yaptıramadıgın için polonezköyden vazgeçtinde bizimlemi geliceksin yada geliceksiniz:)

Resim için teşekkürler Temuçin ;)

Arkadaşlar, benim durumum kesinleşti gibi, bugünkü klâvye yarışım beklediğim gibi geçmedi, dün akşam biraz fazla yüklenmişim 60km. kadar :eek: :) bugün kollar tutmuyodu uyuşmuş :( o yüzden ara verdim haftaiçi tekrar yarışıcam. Birkaç gün evde tutucam benim canavarı :rolleyes: :D Çarşambadan itibaren turlara devam ;) :)

Yarın maalesef sizinle olamıycam, her iki gruba da iyi eğlenceler Resimleri bekliyoruz inşallah...

Hayırlı akşamlar avrupa yakası .

Yarınkii tur için erken yatıp uykumuzu iyi almamız lazım..

Herhangi bir durum için iletişime geçeriz. 0535 499 76 44

Bu arada bisikletlerinizin bir kontrolünü yaparsanız iyi olur.

Gelmeyenlerde bir kısa mesaj atarlarsa zaman kaybımız olmaz..

Yarın sabah 6.30 da buluşup 7.00 gibi yola cıkmamız gerekiyor herkesin haberi ola demedi demeyin.. :)

@ Kaptan yolun zevkini ve tehlikesini 1 kere yaşadım ve öbür arkadaşlarda gittiler, grup disiplini içinde sağsalim gidip gelicez inşallah kayıt yaptıramadıysan seni ve öbür arkadaşlarıda bekleriz .

evet arkadaşlar yat verildi:D:D hadi bakalım herkes yatagına:D
yarın çok uzun vede güzel olucak inşallah:)

Turun yapılacağını dün tesadüfen öğrendim, Sefa söylemişti ama beni çağırmak amaçlı söylememişti. Ben n'aptım? Hemen atladım :D. Hep gitmek istediğim bir yerdi Çatalca. Harika ve güzel bir keşif turu oldu. KM saati 140'ı gösteriyor. Sezona çok güzel bir başlangıç yaptık. Katılan herkese teşekkürler. Yeni turlarda görüşmek üzere.

bizde avrupa yakası olarak beşiktaş çıkışlı turlar yapıyoruz rota r.feneri kilyos plan 95 km lik parkur eğer sizin pazrkur güzelse ve paylaşacağınız tur resimleri varsa bekleriz inşallah siizle de binmek nasip olur sa avrupa yakasını canlandırırız

bildiğiniz gibi yeni beyaza boyattığım 17" kadromu satma kararı aldım öncelikle size bildirmek istedim ihtiyacı veya böyle birsey arayan birisi varsa özel mesaj atsın...

(link)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri