Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Haha bizim cankurtaran sahili dün gece çok fenaydı ya ateşler ceketler konserler falan =D Bisiklete uygun değil o kadar kalabalık bi Cankurtaran yapardık :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Dostlukların pekiştiği bilgilerin paylaşıldığı yeni bir etkinlikte buluşmak dileğiyle "Avrupa Yakası Pedal grubu"..

Rotamız : Hipodrom önünden geçerek Bakırköy sahil yolundan,Yeşilköy sahile ulaşıp Florya dinlenme tesisleri.....

Buluşma ve Toplanma Yeri : Merter Burger King (Tekzen Market yanı-Zeytinburnu Metro istasyonu)

Toplanma Saati : 20:00

Hareket Saati : 20:30

Tarih : 6 Mayıs Çarşamba

Hava durumuna gelince ;

Son derece elverişli ve müsait bir hava mevcut İstanbul akşamında. :)

Gece sürüşü olacağı için tüm katılımcı arkadaşların kafa lambası,far,ışıldak,arka stop’larla birlikte ayrıca kask ve eldivenle sürüş keyfini daha güvenli hale getirmeleri için önlem almaları rica olunur.

Turumuza katılacak arkadaşların listeye isimlerini eklemeleri ve hareket saatinden önce toplanma merkezinde hazır bulunmaları yeterli olacaktır. ;)

Dit Not : Eğer akşam kendimi ve kolumu iyi hissedersem bir sürpriz yapabilirim arkadaşlar. söz vermiyorum ama bakın. ;)

E listeyi de yapın bir zahmet.:boese153:

Selam dostlar. Hava çok güzel tur listesi yapalım artık beaa:)

Katılımcı Listesi;

1.Haşim Okyay(sürpriz olucak)
2.kafile
3.Selim Siliğ
4.Levent abi
5.AlperTemircan
6.
7.
8.
9.

Lütfen gelicekler kendini listeye eklesin.

Selam dostlar. Hava çok güzel tur listesi yapalım artık beaa

Katılımcı Listesi;

2.kafile
3.Selim Siliğ
4.Levent abi
5.AlperTemircan
6.ayhan248
7.
8.
9.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@Nedret Günaydın

Bu mesaj akşama geleceğin anlamına mı geliyor Nedret abi?:D

@AlperTemircan

Bence o mesaja hiç aldanmayın Alper. Nedret bu, sevilen bir adam, hayranları çok. :rolleyes: Hava kararmaya yakın evine her an misafir gelebiliyor. :eek: :p :crazy292:

:D haşimcim sen geliyormusun özlettin haa,

@Nedret Günaydın

BUYRUN BUYRUN
gelin bakalım size bayrampaşnın meşhur enginarını yediririm
:D :D

@Haşim Okyay

haklısın Haşim kaptanin ünü buralara kadar geldi hem çok ünlüymüş hemde çok misafir perver :D

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Katılımcı Listesi;

2.kafile
3.Selim Siliğ
4.Levent abi
5.AlperTemircan
6.ayhan248
7.Srefa yıldız ( Süpriz )
8. Yalçın çanak
9.

Koray yalçın abin bana bir ulaşabilirmi diyor akşam senle gelcek snaırım

syın baylar bu akşam gelmeyi çok istiyordum hatta mecburdum fakat anlatamayacağım bir sebepten dolayı gelemiyorum.....
Levent sana mahçubum
eğer leventi gören olursa benden selam söylesin o anlar
sefa sana iyi eğlenceler ve başarılar sadece yapmak istediğini yap ben sana güveniyorum geldiğimde birlikte çok eğlenceli bi uzun yapacağızzzzzzzz
herkese selam görüşürüz......

@ayhan248

Bizim de sevenimiz çok, misafir bana da gelebilir akşam Ayhan abi. :eek: :)

Gelmek isterim, ama kolumu da fazla zorlamak istemiyorum. Pazar günü Sarıyer'e kadar gitmeseydim şuan kesin geliyorum diyebilirdim.

Ben de Sirkeci diye çıkmıştım aslında, ama baktım gittikçe gidesim geliyor. Gittikçe gittim bende. :vroam: :D

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri