Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Günaydınlar AYPG.:)
Resimleri zamansızlık yüzünden atamıyorum.:(
Sefa gitmeyi düşündüğün yol yaklaşık kaç km? Belki gelebilirim.

Scudo
@Nedret Günaydın

Bu konuda Nedret ile hemfikirim. Bu hafta sonu yarışa gelin, benim de şu kolum bir düzelsin, her hafta sonu yaparız inşallah uzun uzun turlarımızı.

Bir kez daha söylüyorum, tek başına çıkmayacaksın Sefa. :box2: :boese153:

Haftaya söz verirseniz neden olmasın. Ama bu hafta yarışta ne yapmamız gerekiyor,prosedür nedir lisans filan istenirse benim kendime zamanım yok lisans nasıl cıkartıyım :S

E geldi geçti salı. Ne yapıyoruz yarın akşam? Büyük ihtimal yağmur olmayacak ama rüzgar ve bulutlar bizle beraber =) Çarşamba ve perşembe günlük durumları aşağıdaki şekilde.

http://www.selimsilig.com/images/hava.jpg

Gidiş dönüş nasıl olacak ?

Polenezköy diyorsunuz ora nere baba duyduk ama gidemedik...

Yarış hakkında açılmış konuya bakıyorum,çadır kamp diyor ilgi çekici ama hele bir kesinleştirin bakalım ne yapcagımızı.

Selamlar avrupa!!Keyifler nasıl bu pazar için dostlarıma mahçubum gelemedim foruma yazdım ama geç olmuş maahalesef...

Nasılız bakalım yarın ne yapıcaz?Liste oluşturmaya başlıyalım mı acep:)

Akşamda olmaya başladı :) iyi aksamlar avrupa yakası..
Sefa pazar günü için bi süpriz yapabilirim ama tam belli değil yine de.. Olursa güzel bi gün geçiririz inşallah. Yarın içinde bi aksilik olmazsa bende varım.Program ve listeyi ona göre bekliyoruz :):)

• Beğen
Tepkiler: Sefa Yıldız
Pazar gününe ben yine çatalca düşünüyorum acele etmekten değil,yarışa cumartesi' gununden gıdılıp orda konaklama yapılacak.ben cumartesi çalısıyorum bir pazarım var...
Pazar gunune çatalcayı dusunuyorum yalcın var alper var gelen varsa buyursun gelsin.. ama daha pazara çok var.Ramazan abi yarışa gitmiyceksen senide beklerim :D Tabi öbür abilerimide :)

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
@kafile

Benim abim güzel abim :D Selim abi hadi aç artık ya :( Ama az daha açılmazsa ben vercem startı:D

Nereye gidiyoruz bu arada?

Bu arada geçen akşam Selim Siliğle gecenin bir yarısında zeytinburnundan başlayıp kumkapıya ordan sultanahmet , sirkeci ,kabataş, taksim ve ardından tekrar kumkapıya dönüş yaptık gece sürüşü çok güzeldi ama en mühimi Selim in performansı güzeldi hızlı giriş yaptı bisikletten inmek istemiyor dostlar yaa bisikletle yatıcak dışarda diye korkuyorum:)

Yarın ki turu unutmayalım dostlar düzenliceksek erkenden olsun liste bir zahmet;)

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
@kafile

Eyvallah kanka:) Harika bi geceydi gerçekten, esinti vardı ama her şeye rağmen zevkli geçti.

Günaydın Avrupa Yakası

İyi günler herkese

Yaruşta 8. olmuşum devam etsem en yüksek 7 olabilirdim zamanlar onu gösteriyor :D

"avrupa yakası"

günaydın herkesçiklereeeeeeeeeeeee ;)

akşama ateş yakalım,üstünden atlıyalım ve hıdrelez şenliğini kutlıyalımmmmm :boese153:

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri