Scudo Sports

Avrupa Yakası Pedal Grubu

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@umicek

Tamam abi, fantaları kapıp geliriz. ;) Bahçe için de gübre, fidan vs. felan, hallederiz. :)

@umicek

Boşver abi, her koyun kendi bacağından asılır. Biz takalım da, kim takıyor kim takmıyor orasını kafaya takmayalım.

Misal, en son yaptığımız kazada kafamızda kask olmasa idi sence şu an ben bunları yazabiliyor olabilirmiydim? Hiç sanmıyorum, çünkü kaskın her iki tarafında da çizikler ve ezikler vardı. Belki de hastaneden daha yeni taburcu oluyordum kim bilebilir?

Scudo
isteyen gülsün,isteyen dalga geçsin ama ben sağlam olarak bindiğim gibi sağlam olarak sevdiklerime kavuşmak onlarla vakit geçirmek adına kask takarım.

tedbir bizden takdir yaradandan.

safa bu hafta polonezköy yarışı var,çok sağlam geçeçek müsabakalara sahne olacak.

• Beğen
Tepkiler: Selim Siliğ
Evet dostlar, hafta sonu yarış için ulaşım nasıl sağlacak?

Taner abi, bir ses ver bakayım. :)

Nedret, ben seninle de gelebilirim, nasıl olsa bisikletim yanımda olmayacak. Fotoğraf makinem ile sığarız herhalde arabanın bir köşesine. :) :crazy292:

• Beğen
Tepkiler: Taner Yavuz
@Haşim Okyay

Haşim ayın 10'unda Yapı fuarı'nda görevliyim:(Yoksa seve seve en az 3-4 bisikleti götürürdüm.Ayın 9'unda da Tekirdağ-Uçmakdere Yamaç Paraşütü festivaline gitmeyi planlıyorum:DBenim kuzenin gazıyla birde uçmayı deneyeceğim. (link) Çok deli bir duygu diye tahmin ediyorum.Aslında yarış olmasaydı gezi bile planlanabilirdi.Çünkü festival alanında konaklamak için çadır alanı filanda varmış.

Neyse dostum,bu sefer ulaşım sponsoru olamıyorum size:( YArışa katılacak olan arkadaşlara da bol şans ve başarılar diliyorum.

@Taner Yavuz

O zaman, iyi eğlenceler dilerim abi sana. Paraşüt ile uçmayı bisiklet ile denesene. :eek: Daha çok adrenalin olabilir. Ama, yere nasıl inersin orasını bilmem. :rolleyes: :)

Öyle ise, Nedret'e kaldık. Nedret, kardeşim, biz iki kişiyiz zaten biliyorsun. Bir sen, bir ben. Gerisi yalan. :crazy292: :D

• Beğen
@Taner Yavuz

taner sen bi tecrübe et bakalım hisslerini alalım bende yazın fethiye babadağda yapmak istiyorum biraz da uçmanın tadını alalım :D

• Beğen
taner hazır oralara gitmişten soğuk tekirdağ sütüde getir. :D :D

dikkat et uçma olayında tv den izliyuruz ara sıra kazalar oluyor,sen bize lazımsın. al sütü gel ;)

haşim ulaşım için şirketten dobloyu almaya çalışıyorum,en son
ben
aram
yiğit
mehmet ve bisikletlerimizi sökmeden doluşmuştuk içine :eek:
yine öyle yaparız kısmetse

@Nedret Günaydın

O süt buraya gelene kadar ısınır yiğidim.Bozulur sonra,kıymeti kalmaz:D
Ben sana Tekirdağ'dan Mayalı üzümsuyu getiririm.

@umicek

Dostum kısmet olurda binebilirsem video'ya da çekerim.Bana anlatılanlar ve izlediğim videolar sayesinde ,rüyama bile girdi.Uçarsam artık 10 gün anlatırım zaten herhalde:D:D

• Beğen
Tepkiler: umicek
iyi günler Avrupa Yakası

Kask konusuna gelince takın !!! Yarışta kafa üstü düşdüm sadece yüzümde çizikler var allah'tan sert zemin değildi çalıların içine düştüm.:) kaska da iyice baktım çatlak dahi yok :eek:

10 mayıs için benide alırmısın Nedret abi:dua:

@Levent_K

levocum benim sakatlık geçti çok şükür ,hatta bugün bizim kuaför serhatın izin günüymüş onunla beraber bisikletle avcılarda balık ekmek ,üstünede dönüşte menekşe sahilinde fanta yaptık güzel bir kaçamak oldu hafta arası.Çarşamba akşamı eğer yağış olmazsa sefaköyde çiğ köfte yapalım diyorum,ümitde gelir nasıl olsa işleri halletmiş.haşimin kol iyileşecekde söylediğimi dinlemiyor.

selam dostlar...

pazar günü çok güzel geçmiş bakıyorum...

temu geçmiş olsun...

bende sapanca kartepedeydim çok güzel geçti.. grup olarak gidebilirmiyiz diye baktım ama bisiklet parkuru olmaz çok yüksek 1600 rakım var çok keskin viraj ve dik yokuşlar var ancak sapancaya trenle gidip orada sabah kahvaltısı veya güveçte alabalık yenilebilir çok güzel mekanlar var...

• Beğen
Tepkiler: temucin90
@nighteagle1

Ooo hadi bakalım iyi zevkli olmuştur biraz esintili ama hava fena deildi yine =) Dediğin gibi Süleyman abi inşeallah çarşamabaya kadar şu aralıklı yağmurlarımız da biter de iyi bi gece olur çarşamba.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
Sağol Özgür abi. Ciddi bir şeyim yok sadece kolumdaki eziklerin ağrısı kaldı o da yarına geçer, geçsinde pazar için antremanlara devam edim:D polonezköyün yokuşları çok fenaymış

Günaydınlar Avrupa Yakası

@ Nedret abi seninle birlikte gittiğimiz çatalça yolunun rotasını bana gönderebilirmisin ,resim olarak.

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
(link)

Başarmak inanmaktan gelir. Benim kafamdaki rota bu pazar günü sabah saat 5-6 gibi yola çıkmayı düşünüyorum,gözüme kestirdim bu yolu tekde olsa gitmek istiyorum.

günaydın avrupa yakası pedalşörler,hayırlı işler iyi dersler.:D

mecidiyeköyde hava sıcak zaman zaman güneşli oluyor, tur için şartlar uygundur.

• Beğen
Tepkiler: Levent_K
@Sefa Yıldız

Git ama, tek gitme Sefa. Yalçın'ı veya başka bir arkadaşını al yanına. ;)

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
haşime katılıyorum, uzun turlarda tek başına yola çıkmak deliliktir. kimse arkasını kollayamaz.:D

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri